Indbrud og politibesøg!!!

Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 4 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Operation
Halina Abram...
1 måned, 24 dage siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Så har der fandme da været indbrud i min børnehave. Vores bærbare og stationære computer er snuppet og vores to kameraer. Så vi har nu INTET i billeder af alle de børn (ud ove de få, der i ny og næ er printet ud og sat i deres mapper). Vi har tradition for, når de store siger farvel for at komme i skole, at sætte billeder ind i deres mapper under hver intelligens, fra alle tre børnehave år med små kommentarer til, og derudover brænde en cd ud til dem med SAMTLIGE billeder fra deres børnehavetid.
PIS og LORT!!!
Jeg er nærmest ligeglad med computeren og det, det kan erstattes, men de billeder betyder bare så meget for dem at få. Det er virkelig et hit!
Dumme åndsvage lorte.indbrudstyve... (Hvis jeg må være så fri at surmule lidt over timers spildt arbejde!)

Meeeen, nu er der jo intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget, for med sådan et indbrud følger der jo gerne et politi-besøg... Vi stod jo lidt ude på legepladsen, og trippede for at få de der politibetjente ud på legepladsen. Nogle fordi at mænd i uniformer er jo altså... (det var altså ikke den gruppe jeg hørte til, for der er jo ingen der er så dejlig som min skat (Ååh, hvor sukkersødt, men jeg har ikke set meget til ham den sidste uges tid, så savner ham lige lidt ekstra)). Nogle andre af os, fordi det da er en kæmpe oplevelse for børnene, specielt drengene, at møde og snakke med nogle rigtige politibetjente, der skal ud og fange de tyve der har stjålet fra vores børnehave!!!!
Og det var som ventet også en succes, nogle prøvede at få håndjern på (selvom en lille 5-årig hånd jo let kan snige sig ud igen) og de fik lov at se deres pistoler.
Da de kørte igen løb samtlige børn hen til hegnet for at se deres "pobibil", og de kunne jo ikke skuffe, og satte sirenen og blink igang 2 sekunder mens de kørte derfra ;)

Måske vi skulle bestille et indbrud igen om et par uger, så kan de stjæle noget af alt vores slidte legetøj, så vi kan få lov til at købe noget helt nyt ;) Og derefter få et nyt underholdende politibesøg. (20 minutters beundrende ro - en sjælden oplevelse)...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indbrud og politibesøg!!! er publiceret 14/01-2008 21:46 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.