Hængebugsvinene har fået mere plads!

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 29 dage siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 11 dage siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hvad er bedre end at gå rundt i sin have, når det er godt vejr? sikkert meget når man spørger, men for mit vedkommende er det det bedste lige nu. Jeg har jo aldrig haft min egen have, jeg kunne rende rundt i. Så den weekend hvor det bare var fantastisk vejr, gik jeg i haven. Om lørdagen gravede jeg en kæmpe koloni brændenælder op. Det er et større projekt. På en time fik jeg ryddet ca. 1kvm, men det var det hele værd. Jeg fik virkelig god samvittighed! Bagefter gjorde jeg vores overdækkede terrasse ren, så jeg kunne slæbe en stol og en stor papkasse ud = mine midlertidige havemøbler, og så sad jeg der og nød en kop kaffe og en bog, lige i solen. Fantastisk.

Om søndagen lavede kæresten og jeg et fællesprojekt; vi ville give grisene mere plads! De havde ca 2 kvm udeområde i forvejen, ikke meget, men til gengæld masser af plads indenfor. Og det har jo været vinter, så de behøvede det egentlig ikke, plus de små slet ikke måtte komme ud, når det var så koldt, men nu skulle der mere plads til.
Vi fandt nogle stolper der blev banket i jorden, og nogle lange brædder vi kunne lave indhegningen af. Det tog lang tid, men det var det hele værd. At se dem komme derud, med masser af uspoleret græs og jord, lige til at rode i. Ornen blev så henrykt, han begyndte at danse rundt om sig selv flere gange, indtil han blev rundtosset og væltede, for så at rode lidt i jorden, hvorefter han dansede igen.
Soen gik og rodede i jorden, hun dansede ikke, men hun har også stadig mælk i patterne, de hæmmer måske lidt?!?!
Men det bedste var at se de små. De drønede rundt og rundt. Nogle gange hver deres vej, med så høj en fart, at de ikke kunne stoppe, og de rendte lige ind i hinanden, eller vores ben! Jeg kan stadig grine over det syn. Hi hi hi hi

MEN denne indhegning var ikke nok til Otto, ornen. Næ nej, torsdagen efter brød han ud, og var helt nede ved naboen. heldigvis fik vi ham hjem igen, og vi er stadig venner med naboen, han nåede heldigvis ikke at rode deres have op. Vores egen have bærer dog tydelig præg af, at han har været ude, men det gør ikke noget, det ordner jeg næste gang solen skinner!

Når solen skinner ned på vores lille paradis.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hængebugsvinene har fået mere plads! er publiceret 18/02-2008 21:36 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.