Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Nu er det snart ved at være længe siden jeg sidst har skrevet herinde. Kan godt mærke det måske er ved at være tiden igen. Nu er der snart gået et par måneder og et par dage siden far døde, så det er ved at komme en smule på afstand. Og så dog. Nå men hvorom alt er, så begynder der efterhånden at komme orden idet hele igen.

Jeg skulle jo have skrevet bachelorprojekt nu her efter vinterferien, men så dumpede jeg jo en eksamen i sidste semester. En rigtig dum en at dumpe faktisk, men sådan er det jo. Nå men så brokkede vi os jo, for skolen har allerede givet dispensation til et fag allerede så hvor kunne det så ikke lade sig gøre at give en mere. Nu har de så åbnet den mulighed at man kan sende en ansøgning. Det har jeg så gjort og venter nu på svar. Da det er et forholdsvis lille fag jeg dumpede regner jeg da med at få dispensationen, men nu må jeg se...

Så er jeg begyndt ved en psykolog der skal fortælle mig lidt om mig selv. Havde den første samtale med hende forleden. Det var godt nok skræmmende. Hun fik mig lige til at se alt det jeg reelt går og gemmer på. Det var faktisk ret befriende. Så skal vi bare arbejde det igennem sammen og se om jeg ikke kan få et lidt mere normalt forhold til min far. Og mor måske også. Men det vil tiden vise. Jeg håber og tror i hvert fald det bedste.

Så er jeg også i gang med at tage kørekort. Så det ville være fornuftigt at holde sig fra ringe om omegn når jeg er ude ;-). Ej. det går faktisk ret godt og jeg synes jeg har godt styr på bilen. Nu er det selvfølgelig også en stor Mercedes jeg tøffer rundt i. Det er faktisk ret sjovt.

Så er jeg kommet i gang med at male også. Laver et portræt til min mor til hendes fødselsdag. Skrivningen er desværre gået temmelig meget i stå, men det kan jo være det kommer igen.

Alt i alt er der rigtig meget i gang, så kan da også engang i mellem have på fornemmeren at det går lidt for stærkt, men føler jeg har styr på det så det skal nok gå.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Far og mig ? er publiceret 11/09-2008 12:07 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.