Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
1 år, 10 måneder siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Den hjem-løse
Ansu Orheim ...
1 måned, 10 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Kaos?
Per Z
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
8 år siden
Hey dagbog..jeg er ved at være træt af denne spejl tid vi lever i..her skal man have den gennemsnitlige højde, den gennemsnitlige vægt, og en 6 pack på maven. Intet af det jeg lige har sagt inkludere et lys bag øjnene. Jeg er ikke nogen pleaser, og mit navn beholder jeg..jeg så et guild navn idag, der stod "iam drunk, she is fat, its on" det kunne jeg godt tænke mig at få trykt på en t shit.

Fik et brev et sted, men igen..der jages et udseende..fuck det..i hunt for a soul..Jeg var til fest igår,..værtinden var glad for at jeg kom, det plejer jeg jo ikke..men jeg underholdt dem..det gør jeg altid når jeg er på..når jeg ikke er alene...The Jester...er altid sjovere til en kom sammen...Jeg kom, var forpustet..de kommenterede det..og jeg sagde som altid, at folk jo konstant forsøgte at komme i form, men at rund også er en form.

der var mange..du ved det med goth,,..de er hvide...om det er maling..bare gør som mig, vær pc nørd..så skal man nok få den hvide farve ..amatører...eller den med dengang de der udlændige råbte dansker efter mig...truende...hvor jeg bare skulle have sagt...hey, selv dansker..og når de så sagde de ikke var danskere...jamens så god ferie...alle de "gamle rutiner" som gør jester til sjov at være sammen med..og ikke kenny, ham som ingen gider være sammen med, fordi han er kraftig, uden liv og kærlighed fra et andet menneske..det fatter ingen jo bare, eller tænker sig til..når de spørger med en god mine..hvordan går det..fuck jer, hvordan tror i? brug hjernen..

Jeg er den perfekte showman..trænet til at ligne at alt er godt...så længe jeg kan sige det med kærligheden..så kan folk sige hvad de vil..så vil jeg aldrig se anderledes på det.alt er kædet sammen med det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere end et ansigt er publiceret 06/10-2008 00:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.