15 år siden

Bogmesse i Forum 2008, fredag.

Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Så gik fredagen på Bogmessen. Hold da op, jeg lignede noget katten havde slæbt rundt på et par dage, da jeg nåede fredag aften. Det gik nogenlunde på messen til op omkring middagstid, så blev det lummert og luften tung. Jeg fandt en ledig stol ved en bagudgang med lidt kølig luft, drak noget vand og kom til mig selv iløbet af en times tid.

Jeg var ikke forberedt på at min kondition var så dårlig, men det ku' jeg jo have sagt mig selv efter at have været uvirksom i flere måneder.

Osse jeg fik lyttet til interwievet med Kim Leine. I forhold til det kaos af liv han beskriver, var han meget rolig og velovervejet - ikke fordi han nødvendigvis skulle være noget andet, men han bærer rundt på en stor viden om bagsiden af livet, både ift. sig selv, men osse fra sit ophold i Grønland. Det bliver spændende at følge hans videre forfatterskab, nu hvor han selv siger at han er færdig med den type litteratur hans to første bøger repræsenterer. Jeg skulle have haft hans signatur i min bog, men så nåede han at smutte.

Til gengæld skrev den spændende pige Elsebeth Egholm en hilsen i begge mine bøger, så må jeg nøjes indtil videre med det. Det var forøvrigt interessant at få et lille indblik i hendes arbejdsform, hun virker meget målrettet og stiller store krav til sig selv.

Undervisningsministeren og en religionsdansklærer drøftede bibelhistoriernes pauvre tilstedeværelse i skolerne, og det var en udemærket drøftelse med bid i. Jeg har selv forfattet nogle historier fra hovedsageligt DGT, så jeg kontaktede en af redaktørerne fra bibelselskabets forlag og fik en forbindelse dér som jeg vil dyrke lidt.

Der var utvivlsomt mange fyldepennere tilstede ved Spacemermaids interwiev, men jeg traf kun mons57, andre ku' jeg ikke genkende. Mogens er en rar fyr, så det var hyggeligt. Jeg overvejede at gå med en fyldepen omvendt i min brystlomme, for ligesom at sende et lille signal, men jeg havde glemt den hjemme. Spacemermaid er et livsstykke, med et stort mod og tilsyneadende et godt greb om den genre hun skriver i. Jeg har ikke læst noget af hende, andet end her på pennen, men det vil jeg nok gøre noget ved, ved lejlighed.

Nu prøver jeg så at stå tidligt op til søndagsmessen - øh'høm -, programmet er alt for interessant til ikke at overvære det.

Mine piger har været ude og føjte idag, så jeg har haft fred til at gøre hvad jeg ville. Undertegnede stod så for køkkentjansen: mørbradbøffer med løg og i let flødesovs, med kartofler og italiensk inspireret salat, bestående af løg, hvidløg, tomat, krølsalat og med god olivenolie og vinagre hældt over. Til forret nogle skiver frisk ananas fra Årstiderne. Vand til. Lever vi godt eller hva'?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bogmesse i Forum 2008, fredag. er publiceret 15/11-2008 19:43 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.