15 år siden

En 'kold Tyrker' og lidt af hvert

Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Efter utallige opfordringer og gode råd, fra nær og fjern, har jeg besluttet at droppe mine sovepiller. Jeg har taget Zolpidem i mere end et halvt år og var for så vidt glad for dem, for for første gang i lang tid sov jeg igennem ... det vil sige, jeg troede at jeg sov igennem, for det har jo vist sig at jeg nogle gange stod op midt om natten og foretog mig de underligste ting, jeg bagefter ikke vidste og huskede det fjerneste om.

Min elskede hustru sagde tilsidst til mig at hun blev bange for mig, når hun så at pillerne virkede. Jeg ændrede personlighed og hun blev utryg - ikke at jeg blev voldelig, frivol eller sådant, men jeg blev snakkende, overfladisk og svær at nå ind til og så ku' jeg altså ikke huske hvad vi havde talt om.

Visse venner her på pennen oplevede osse at jeg blev ufiltreret i min deltagelse på debatterne, eller fuldstændig blottet når jeg selv oprettede en debatstreng. Jeg sendte sommetider osse mails til venner og bekendte, mails jeg ikke burde have sendt med det ordvalg jeg benyttede.

Så nu altså en 'kold Tyrker'. Det lykkedes ikke at droppe pillerne den første uge jeg forsøgte, men nu har jeg været pillefri i 11 dage og det ser fornuftigt ud. Der er kommet nogle nye indput til mig omkring Melatonin og især sidste nat så det fornuftigt ud.

Jeg hár især svært ved at sove tungt og igennem, men det skulle vist være en meget almindelig sideeffekt når man har diabetes.

Og så har datteren i huset investeret i en ny meget kraftig bærbar Notebook. Hun bestilte den over nettet og konfigurerede den selv. Det er ikke gået så godt! Mildest talt. Da den var færdig ved producenten, skulle den sendes med UPS til vor adresse og chaufføren dér tog det noget lemfældigt, han scannede den som forsøgt leveret 2x selvom han ikke havde været på vor adresse, og da han så endeligt kom med den en eftermiddag, så var der gået 4 kalenderdage udaf returretten på de 14 man har når man foretager netkøb.

Da datteren så skulle installere sit styresystem, så ville den nye maskine ikke tage imod. Gennem mailsupport kunne problemet ikke løses, så vi måtte aflevere maskinen til producenten, og miséren var banal. Computeren var forberedt til Vista og datteren ville bruge xp, så der skulle blot ændres på en indstilling i bias (eller hvad det nu hedder).

Så kom jeg til at ødelægge driver-cd'en og vi måtte få fat i en ny. Senere viste det sig at driveren kunne hentes ned via nettet, men vejledningen dér viste sig at være 'lukket land' for alle os her i huset.

Med andre ord gik datteren helt i sort og så sin investering gå op i røg. Hvis ikke producenten vil acceptere at købstidspunktet for os først var da vi modtog computeren, så har hun pt. mistet sin 14-dages returret. I tilgift røg hun ind i en kodyl forkølelse, så hun lignede noget katten havde slæbt rundt med i dagevis, og så tænker og opfører man sig ikke klart.

Idag tog moreren så affære og tvang pigen med ud på en køretur, der skulle ende hos producenten i Hedehusene. Pigernes oplæg er at få hjælp fra producentens teknikkersupport, så maskinen kommer til at virke og er helt klar til at gå på nettet. Hvis det ikke kan lade sig gøre, vil de forsøge at aflevere maskinen iht. til netkøbeloven, så datteren får sine penge tilbage og kan foretage et nyt køb, hvor hun nu klog af skade vil købe en der er 'nøgleklar' når man tænder for den.

Jeg har haft taget en lille 'morfar' her til middag, og er spændt på hvad jeg får tilbage fra Hedehusene.

Go' weekend til Jer alle/Kalle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En 'kold Tyrker' og lidt af hvert er publiceret 24/10-2008 14:01 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.