12 år siden

Dagbog 23. december 2008 Lillejuleaften

Den gamle gartner
Peter
6 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
7 år siden
At føle sig udenfor...
Kianna Kitte...
3 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
2 år siden
Betalt oversætter job....
Kianna Kitte...
2 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
4 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Fra Lesbisk til Bi-Romant...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Tirsdag den 23. december 2008 Lillejuleaften

Det var en travl dag. Else tog tidligt på arbejde og for at få købt de sidste julegaver og julemaden. De havde travlt i butikken, og lukkede klokken 15.00, og så skulle Helena med hjem. Men først skulle de ud med en pakke til en kunde. Og så kunne de endelig få handlet både julegaverne men også den sidste julemad. De var først hjemme klokken 18. Så jeg var over og fodre hestene om eftermiddagen.

De var godt trætte, da de kom hjem, særlig Helena, der er i lykkelige omstændigheder. Så vi tog et stykke rugbrød til aftensmad, og som altid hyggede vi ved bordet når hun var på besøg og det skulle hun blive til juledags formiddag.

Efter maden, hentede Else og mig juletræet, og som altid måtte vi ”slås” med for at få sat foden, vi savede og justerede, men det toppen var og blev skæv. Vi blev enige om at vi jo også var en ”skæv” familie så det passede godt sammen. Else pyntede træet, og så gik hende og mig over i stalden for at lukke af for ponyerne og hestene. Da vi kom ind lavede jeg min kakao og så gik jeg op med den samt min ostemad.

Op for at hygge mig med Steffi og Elvis. Han har det ikke så godt, han sørger over sin legekammerat Manis død, den 10. december og det gør jeg også. Men jeg kan jo ikke forklare en kat, at hans gode ven, min anden inde kat er død, efter en blodprop i bagkroppen, der gjorde ham lam og ude af stand til i fremtiden at trække vejret selv. Jeg kan jo ikke forklare Elvis hvordan jeg hørte min lille Mani skrige af smerte og tårerne løb ned af kinderne på mig, da dyrlægen fortalte hvad der var galt. Hvordan forklare jeg ham det.

Nå, det vil jeg ikke tænke på, jeg tog Elvis op og sad og nusse ham, medens Steffi lå ved mine fødder, vi tre hyggede og gik i seng, efter for sidste gang i år havde lagt julekalender historien for juleaften ud på nettet. Nu venter vi bare på det skal blive juleaften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagbog 23. december 2008 Lillejuleaften er publiceret 08/01-2009 21:22 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.