15 år siden

Nøkker over silikone?

Vand
Halina Abram...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Nogle gange føler jeg mig så...gammel! Nej "gammel" er et dårligt ordvalg. Jeg er immer-væk kun 29 år og min alder har ikke en dyt at gøre med den følelse jeg forsøger at forklare.

Hmm, hvordan kan jeg?

Altså jeg kigger næsten dagligt ind forbi "fjæse-bogen". Jeg foretager mig sjældent så meget derinde. Jeg smider en sjov video ud, et par billeder og sådan...men læser selvfølgelig om hvad folk laver og glor på deres billeder. Billeder af en gammel veninde, fik mig til at føle mig...kedelig! ja kedelig er et bedre ordvalg.

Det er fjollet at jeg ikke tør at gøre mere af mig selv. Åhh de dumme fordømmende tanker stopper mig altid. Jeg kan have nok så mange tanker og ideer om hvad jeg kan tage på, hvordan jeg kan sætte hår osv, men når jeg prøver ændrer mit syn sig og jeg føler mig DUM.

Jeg er sgu en flot pige. Århh ja nu kommer pegefingeren igen, men op i R**** med den lige nu! Et eller andet sted inden bag alt fordømmelsen, synes jeg trods alt om mig selv og synes jeg er smuk. Det er bare pokkers så svært det er for mig, at lade andre mennesker "se" det.

B.S!!!

Nå men billederne af den gamle veninde, gav mig lyst til hive mig selv lidt op og væk fra det sorte tøj, væk fra kondiskoene og ned i en flot kjole. Om hendes silikonebabser også gav mig nøkker? Ja da!!! Siden graviditet, amning og slankekure har jeg ærlig talt ikke specielt meget tilbage at strutte med. Jeg havde sgu så flotte babser engang...ak ak og sådan er det. Om jeg ville bytte min søn for et par store kasser? Aldrig! Om jeg vil ofre 30-40.000 jern på et par kunstige antributter? Ej...det vil jeg nok ikke. Men jeg savner sgu min barm.

Jeg ved at jeg kan være skide sexet og flot, men jeg tillader mig det ikke. Men jeg gider sgu ikke sidde i osende bitterhed om 30 år og ærgre mig over at jeg ikke brugte mine yngre år på at nyde mig selv og min krop. Jeg kan ikke se hvad eller hvem det er jeg gemmer mig væk fra. Mig selv måske?!

Tjo jeg er meget bekendt med at lykke og selvværd må komme indefra for at blomstre ud ad til. Dét har jeg helt på plads. Jeg ved at der ikke er nogen genvej og tror ikke på at hverken plastik, farver eller silikone - for den sags skyld - kan give vedvarende selvværdsfølelse. Men jeg trænger sådan til at nyde mig selv og mit fjæs.

Med de tanker jeg jeg gå i seng og tænke over hvilket tøj jeg i morgen vil tage på...for så at tage af igen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nøkker over silikone? er publiceret 05/05-2009 21:56 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.