The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
En ” næsten ” stille stund, med en kop kaffe og lidt chokolade. Namme nam. Bliver kun lidt forstyrret af hundene, som absolut skal lege ta´fat under bordet. Har sammen med svigermor været nede og hente den mellemste på den anden side af Ribe i dag. Var /er lidt træt i betrækket og lod ham om roret hjem – det var rart. Underlig at vores ” små møgunger ” efterhånden har fået kørekort, men også befriende – i hvert fald i dag. Andre gange kommer de i tide og utide og spøger om de må låne bilen ! Svigermor blev ” smidt af ” overe ved Bilka på vejen hjem. Det skal ikke dy mig at hun har en blomst med hjem – der er sket før. Håber at hun ” glemmer ” det denne gang. Vil hellere vente til vi har fået mere styr på huset.
I morgen er fugerne i køkkenet tørre nok til at gå på, og vi kan begynde at sætte paneler på. Mandag SKAL de samlede køkkenskabe komme, og tirsdag kommer tømreren og sætter det på plads .Det begynder efterhånden at ligne noget som går i den rigtige retning.
Michelle og Bamse kom hjem i aftes. Guderne skal vide hvorfor. Jeg har hilst pænt på hende og ellers ladet som ingenting – måske forkert af mig efter den sammenstød vi havde i går. Det gik fuldstændig over geled, og endte med at komme til håndgemæng imellem hende og jeg. Hun havde været i en skuffe på kontoret og taget alt hvad der var af piller ( både mine og hendes ), hvilket jeg ikke ville acceptere. Er efterhånden kommet dertil, at hvis hun vil tage for mange af hendes egne piller, så er det hendes ansvar, men hun skal ikke tage mine også. Har sagt til hende, at hvis hun tager en OD igen uagtet eller ej, ja så ryger hun af sted igen. Vi vil heller ikke have at hun drikker her, da hun bliver ( for mig at se ) psykotisk og er fuldstændig utilregnelig. Men det har hun nu formået at gøre alligevel.

Måske skulle jeg tage en tur over til min overkærlige far, og bliver overdynget af kys og knus. Det kunne da få smilet frem ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt tid er publiceret 19/06-2009 15:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.