Det var en lørdag aften..

Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
13 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
2 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
1 år, 10 måneder siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
4 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg har fået taget et afgørende hul på lektierne til på mandag.
Bonus! Har læst første kød-kapitel, mangler et.

Jeg har grejet hvordan man regner en DE-værdi ud, der gav labmakkerinden og undertegnede hovedpine den anden dag.. Slash jeg var ved at falde i søvn midt under rapportskrivningen pga. post-eksamensstress.. Jeg har grejet dig, så nu skal jeg bare skrive et lille teoriafsnit til vores rapport samt skrive beregningerne ind, printe og pling! Ikke mindre end to rapporter klar til aflevering mandag, nice!

Min pointe; jeg har fået læst lektier uden så frygtelig mange andre overspringshandlinger end at spise den yoghurt jeg har fået udleveret fra IHE. Det smager godt og jeg slap for at lave aftensmad. Jeg ELSKER at futte rundt i mit næste ikke-eksisterende køkken, men flow'et i aften var til lektier i stedet for madlavning..

I morgen byder på dobbeltvagt.. Det bliver nice når skidtet bliver udbetalt, OG det giver mig nogle timer mellem vagterne at være effektiv i, hvis jeg da ellers kan få ro.. Afhængig af hvornår jeg er færdig med dagvagten, overvejer jeg kraftigt at tage hjem mellem vagterne, dyrt, og jeg ville sikkert forfalde til en lur herhjemme, men jeg ville være sikker på roen..

Mandag bliver crazy, som sædvanlig.. Det nye fag starter op; bonus!
Børnetræningen bliver god kan jeg mærke.. Min egen træning får forhåbentlig også et skub i den rigtige retning.. Den Nye Træner (DNT) tager for alvor over på mandag.. Det blir' godt.. Håber jeg.. Ellers må jeg hjem og tænke mig godt om vedr. klubskifte.. For det er overhovedet ikke klubben eller menneskerne - det er niveauet.. Som bare er alt alt alt for lavt.. Jeg kunne tage én ekstra træningsdag ind, i naboklubben som har meget højere niveau.. Jeg har fået lov at prøve, et tilbud jeg rent faktisk satser på at tage imod..

Klokken er ikke engang ni, og jeg er allerede træt.. Mit ellers så spændende liv virker lige pludselig kedeligt.. Lige bortset fra dagens scoop om veninden der næsten har været sammen med en af mine htx-klassekammerater.. Kunne have været total godt, han er noget så sød og charmerende - men så blev hun vist lidt bange for at han ikke var mand nok til hende.. Ja ja, nu får vi se.. LUR mig, om han ikke kontakter hende igen.. Hehe..

Jeg vil gerne have langt hår i en fart, så jeg kan sætte det op i en tilfældig knold.. Weird thinking but.. A fact..

Og nu vil jeg falde i søvn til et par sider i en skønlitterær bog.. Noget jeg ellers ikke har tid.. En sjælden fornøjelse..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var en lørdag aften.. er publiceret 30/01-2010 21:00 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.