19 år siden

Feriestemning.

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Drømme
Salomon
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Tomhed
Majtb
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
3 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
Ligenu er alle 4 piger puttet. De 2 melleste, begge 6 år ( min og hans datter ) putter sammen i min datters seng, pga. at den ene af vores katte havde fået gemt sig ovenpå, og havde fundet hendes dyne vældig egnet som brug til kattebakke! PISKAT!
Dynen er vasket, men skal jo lige tørrer, så måtte da finde en mulighed til i morgen, så de synes det lød ganske hyggeligt at sove sammen og dele dyne.

Idag valgte vi at spise ude, nyde at der er kommet skattepenge retur. Valgte en af de familievenlige restauranter i det store indkøbscenter.
Fik fundet et bord til seks, selvfølgelig var det eneste ledige det der stod midt i lokalet. TRor det kan virke lidt overvældende på folk, når der indtræder en familie på 6, med 4 muntre piger. Fik placeret børnene, og vi gik op for at bestille mad. Inden for kort tid hørte jeg en grinen fra vores bord. DEn mindste på 2½ var begyndt at synge, og for hvert ord hævede hun stemmen en takt: lillefinger..lillefinger...hvooooor er duuuu? Tilsidst så højt at samtlige folk havde blikket rettet mod vores bord. Dog smilede og smågrinte de fleste ældre, men som mor måtte jeg da lige dysse hende lidt ned. Ikke synge ved bordet..de andre vil nok gerne spise i fred og ro, men det mente pigen altså ikke: NEJ mor..mig synge nu.
Jeg måtte skjule mit grin, og prøve at virke alvorlig, hvilket totalt kolapsede da de 3 andre ikke kunne stå for lillesøsters sang. Undervejs i middagen måtte jeg flere gange påpege for pigen, at hun altså ikke skulle lege med maden, men sidde pænt. Et ældre ægtepar der sad ved bordet, ved siden af, fulgte lystigt med. DEt har da sikkert været ganske underholdene, i betragtning af, at der fra et andet bord lød barnegråd op til flere gange. Well..efter 45 min. var vi færdige, og trodt den yngste finurligheder, må jeg vist erkende, at vores piger sad med en ganske fin bordskik og spiste pænt. INgen diskutioner imellem, kun stille snak.*S* DEt er da rart at de kan virke mere civiliseret ude end hjemme *G*

Derefter ind i Kvickly og købe fødselsdagsgave til svigermor....nåede det lige inden lukketid.

Imorgen tager manden de 3 store med i biffen, så hygger jeg og den yngste os herhjemme imens.

Søndag til fødselsdag, bestående af eftermiddagskaffe og aftensmad.

Det er ikke lige i denne weekend det står på lektier. Lægger ud med dem på mandag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Feriestemning. er publiceret 11/04-2003 22:10 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.