Julestemning
Ruth Christe...
6 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
5 år siden
Tygger lidt på begrebet og tager et glas vand til at skylle det ned med. Desværre kommer det ikke længere end til en klump i halsen, og der bliver siddende.

I morgen vil afgørelsen falde. Bliver 7 børn fadderløse, eller vil der ske et mirakel. Vi håber og beder alle til, at det ikke er hans tur denne gang. At hjertet vil begynde at slå af sig selv igen. Kl. 09.15 vil han blive kørt på operationsbordet igen. Denne gang med åbne kort om at sandsynligheden ikke er stor. Det giver meget stof til eftertanke.

Har lyst til at tage over og ruske ham ud af respiratoren, og sige sku og fanden. Han er kun 57 år og brudte have mange gode år foran sig. Selv om han er forhenværende svoger, så er han alligevel far til min svigerindes to mindste. Det kan ingen tage fra ham. Min svigerinde som oveni dette også er indlagt pga. væskesamling i forbindelse med en brystimplantat.. Har det rigtig skidt. Alt det som der har været imellem dem af vrede og bitterhed - er blevet ligegyldigt og fejret af bordet. Uanset hvad der må have været, så vil der altid være et bånd til ens børns fadder. Håber ikke at den sidste bånd bliver på en borgerkrans.

Har siddet her i eftermiddag og set på hans Facebook profil. Han har lagt en masse billeder ind af de to små, sammen med ham. Han smiler og de hygger sig gevaldig.

Føler at jeg tager sorgerne på forskud. At jeg ikke kan slippe tristheden, men mine tanker kredser meget om de to små. De er på alder med søster og jeg da vi mistede vores mor. Uanset årsagen, så er det et stort tab for resten af livet.

Ikke mere for i dag. Venter spændt på en telefonopringning i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Retfærdighed er publiceret 20/06-2010 21:47 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.