Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
4 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Nå...fik mens en uge forsinket, men med ret store smerter, så jeg er rimelig sikker på at der var noget, for alle tegnene er forsvundet nu også, så jeg går ud fra at det, der var lavet, bare ikke duede - men nu ved vi at det kan lade sig gøre.

Forfærdelig veninde har gjort det igen, det som hun plejer at gøre..

Vi var til tøselogeaften og det var super hyggeligt, da hun fortæller mig at hun har talt meget med Anne om hvor vidt hun skulle invitere mig til sin afskedsfest inden hun tager til langbortistan. Jeg sagde til hende, at jeg synes hun da skulle invitere mig. Jeg vil da rigtig gerne være med til at sige pænt farvel til hende. Hun var lidt usikker på om det var fordi jeg bare ville med til fest og feste med de andre tøser, men jeg forsikrede hende om, at det var ikke det jeg ville - og mente det.

Syntes det var dejligt at vi endelig bevæger os langsomt mod hinanden, da vi begge to skal bruge tid på at finde tilliden igen, og det sagde jeg også til hende, men desværre gør hun som hun plejer og sagde at så skulle vi også nå at ses inden, og jeg skulle vælge datoen..?!?!!!?

Øv..så først fik jeg en invitation, og så fik jeg en betingelse bagefter, så jeg gik ud fra at jeg ikke måtte komme, hvis vi ikke mødtes inden, og det kunne min mave ikke lide..
Jeg talte med Sangerinden om det, som sagde at hun sikkert bare var blevet for ivrig og ikke havde nogen bagtanke med det, og jeg blev næsten helt flov over at tænke sådan om en 'veninde'.

Jeg brugte en uges tid på at tænke over det og skrev en pæn sms til hende, hvor jeg siger at jeg rigtig gerne vil sige farvel og skrive sammen med hende mens hun er afsted, men at jeg syntes at vi skulle vente med at mødes til efter Hawaii. hun skrev tilbage at det var en meget intim fest og fødselsdag oven i købet, og at hun så ikke vil have at jeg kommer og at vi godt kan skrives ved..

Blev ked og skuffet, og kan da godt forstå at hun gerne vil ses. Er bare træt af at jeg ikke bare fatter at sådan er hun - noget for noget - man skulle nødigt give noget af sig selv for at vise den anden at man vil noget godt. Ja ja, og det kunne jeg også selv have gjort ved at se hende, men jeg ER bare ikke klar til det, specielt ikke hvis det skal være adgangsbillet for at 'komme til fest', og jeg har faktisk vist mit gode hjerte ved at købe gave til Anne sammen med hende og foreslå tøsetur en HEL dag hvor hun også var, så det er vidst fint nok...

Jeg tror bare at jeg skal lade den ligge nu og lade hende tage afsted - så kommer der nok lidt ro på igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Falsk alarm er publiceret 12/07-2010 10:44 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.