13 år siden

Har gjort det igen

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
5 måneder, 15 dage siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Har gjort det igen. Denne gang har jeg tabt 3,3 kg på 14 dage. Dvs. at jeg har tabt 6 kg på en måned. Har også måtte svede for det, men er indstillet på at fortsætte i samme tempo til jeg har smidt yderligere 19,5 kg. Har sat som mål at jeg vil ned på min bryllupsvægt igen.
Ved godt at der i opstarten er resultat fra at være passiv i mange år, til at være særdeles aktiv, samt kostomlægningen. På et eller andet tidspunkt rammer jeg muren – hvor vægten står stille, eller der kommer et mindre stigning pga. øget musketmasse. Men det tager jeg med i stiv arm. Lige nu er jeg bare glad ;-))

Michelle skrev sms´er i går.

- Er ved at være træt af ikke have nogen penge til mad, øl og et sted og sove, samt billetten hjem.

- Er træt af at fryse og ikke have nogen steder at være og slappe af .Sov på et herberg i nat, men må ikke sove der mere, da jeg ikke er hjemløs i Århus. Ellers har vi sovet i en bivuak – hvor det regnede i hovedet på os.

Ex kæresten eller hvad han nu er, skred kort efter. Han havde udsigt til penge, som han ikke ønskede hun skulle være en del af.

Jeg kørte kort efter til banegården og bestilte en billet, så hun kunne komme hjem. Efter at jeg hentede hende på stationen, kørte vi ind til en Fakta – hvor jeg fyldte en indkøbskurv med mad til hende. Vil ikke give hende penge, da jeg ikke er sikker på at hun vil købe mad for dem. Hun var meget glad for at jeg havde sørget for transporten, samt maden. Mødte hende i dag inde i fitnesscenteret, og så ud til at have det rigtig godt.

Mindste manden har overrasket flere gange på det sidste. Da han kom i kontakt med børene og unge psyk. ønskede han min deltagelse i samtalen der, og ikke hans mors. Ved sidste samtale, er han blevet tilbudt yderligere samtaler, men han ønskede han ikke. Mente at han kunne bruge os hvis der var problemer. Er glad for at han er kommet dertil, samt at han er blevet væsentlig mere snaksaglig herhjemme. Før lukkede han os 100 % ude og levede foran computeren eller fjernsynet. Nu fortæller han om hans uddannelse og tanker han gør sig.. Selv om han stadig går med hængerøvs bukser og er ubarberet, så er det til at leve med. Glæder mig dog til han skal i praktik – hvor han har lovet at være glatbarberet….

Vil i bad og derefter i seng. Orker ikke tanken om bruseren i morgen tidlig. Skal for første gang prøve Bodystep i fitness, og derefter har jeg weekend derfra.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har gjort det igen er publiceret 16/09-2010 22:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.