13 år siden

Eftermiddagens højdepunkt: 90210

Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Så er der gået hul på boblen; ud vælter en saftig kombination af virus og en enorm ømhed fra gårsdagens kiropraktorbesøg. Har været forbi mit nye lægehus, som emmer af varme, forståelse og overskud. Et sundt arbejdsmiljø, hvor man føler sig velkommen. That's a first! Blev podet og fik taget en blodprøve af en bekymret sygeplejerske, som tydeligt kunne se, at mit immunforsvar er på overarbejde i de her dage. Hun var bekymret, fordi jeg sidder i eksamensperioden og ville derfor dobbelttjekke alt hos mig (= mig som tryg patient).

Selvom jeg har ondt på kryds og tværs, har jeg faktisk haft en rigtig produktiv dag. Satte mig ved spisebordet og klarede translitterationsdelen af min sprogopgave før kl. 9.30. Og nu hvor Beverly er startet, har jeg lukket alle vinduer med wordfiler og powerpoints ned med god samvittighed. Jeg mangler kun sidste punkt under beskrivelsesdelen, og så mangler perspektiveringen. Det hjalp på mit stressniveau, da jeg endelig valgte at lægge al medieanalyse af vejen og give sprog fuldt fokus. Koncentrér dig om én ting af gangen...

Nu vil jeg smutte videre (i høj grad ment i overført betydning i dag).. Håber jeg kan slæbe mig selv ud for at få lidt luft efter Beverly. Gud, det er jo weekend!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eftermiddagens højdepunkt: 90210 er publiceret 12/11-2010 16:33 af Mig-Kat.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.