Tudse er sund og rask - og et lille mirakel :0)

Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Jeg fatter det stadig ikke.. Baby på vej, cirka halvvejs - så midt i maj, står vi med en lille pige eller dreng i armene og ingenting er det samme..
Han/hun er begyndt at sparke - eller jeg tror i hvert fald at det er det jeg kan mærke, og i går kunne jeg mærke det udenpå maven samtidig i går aftes - det er ganske hyggeligt.

Det går ikke så godt økonomisk med svigerfar og han vil lukke begge forretninger, og så mister B sit arb som bestyrer, og hvad så? Det er ikke så sjovt at være vidne til, og i går ringede B hjem og fortalte, at hans far igen i går havde talt om at lukke eller sælge til en anden kæde og gå på understøttelse..
Puha, så daler humøret lige nogle grader, men det hjalp på humøret da jeg fik bestilt 3D scanning d.24.februar og set indslaget fra Go'morgen Danmark igen. For jeg tror at det er en kæmpe oplevelse at se den lille så realistisk, og så kan vi forhåbentligt også få lov til at se hvilket køn det er.

Svigermor er ved at blive utålmodig, hun aner jo ikke om hun skal købe lyserødt eller -blåt, men det vigtigste var, at Tudse, som vi kalder den, har det godt og at hjerte og nyrer fungerer som de skal. Til 2.scanning på hospitalet, kunne vi se hjertet oppefra og de små hjerteklapper bevæge sig, som blodet blev pumpet ind i hjertekamrene - det var helt vildt. Men navlestrengen var mellem benene, så hun kunne ikke se kønnet, så nu er jeg ganske spændt på 3D..
Vil helst have en pige, men er i sidste ende ligeglad, så længe han/hun er rask og alt er ok. Til gengæld er jeg allerede træt af lyserød, og at "Grøn er en drengefarve" - jeg skal da selv bestemme om jeg vil male pigeværelset grønt, hvis jeg synes det.. Der kan jeg godt mærke, at jeg bliver trodsig. Der er ikke nogen, der skal bestemme hvad der er 'rigtigt' og 'forkert'. De må gerne have deres mening, bare de holder den for dem selv.

Men det er sq noget af et mirakel, at min krop 'bare sådan lige' kan finde ud af at bygge en baby med hjerte og nyrer og øjne og nerver og alt det dér. Jeg fatter det stadig ikke rigtigt, ej heller at alt er som det skal være - det er super dejligt, og super mærkeligt på samme tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tudse er sund og rask - og et lille mirakel :0) er publiceret 04/01-2011 12:12 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.