Hundrede af dem
Poul Brasch ...
4 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
5 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
5 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 måneder, 26 dage siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
2 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
6 måneder, 17 dage siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
7 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
De første dage
Michala Esch...
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
3 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
7 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg har aldrig rigtig troet på nytårsforsæt, og har kun ganske få gange lavet ét, for jeg ved, at de er så skide svære at holde, men i år har jeg lavet et, som jeg tror jeg kan holde.

Jeg vil gerne blive bedre til at se verden som den er, altså ikke at slå væk på tv'et, når der er rapportager om flystyrt, jordskælv og andre ret forfærdelige ting, der sker i verden (med mindre jeg allrede har set det én gang) - eller når bonderøven slagter sin ged, som så så sød ud..
I lang tid, har jeg ikke kunne tåle at se noget som helst om Tsunami, danske soldater, der er døde i tjeneste eller lignende, men lige meget hvor meget jeg prøver at ignorer det, så er det der, og selvom jeg i 9 ud af 10 gange ikke kan gøre noget ved det, synes jeg det er vigtigt at være vidende hvad der sker udenfor min egen lille verden.
Meningen er ikke at jeg skal til at søbe i følelsesporno og sidde og tude snot over at tingene er sådan, men forhåbentlig få lidt mere hård hud og tage det sure med det søde, lissom med mine egne følelser. Nogle gange går det op, og nogle gange ned.
I dag så jeg f.eks. Bonderøven slagte sin ged, og det var meget mere 'humant' end i mit hoved, og jeg kune godt se hvor smart det var, at han brugte både skind, kød og involde, og havde planer om at lave noget rigtig lækkert mad af det.

Siden før jul, er det gået ned..hurtigt - helt præcist siden jeg var til eksamen, fik min flotte karakter og følte et vakuum af tomhed og endnu mere frustration over ikke at have noget at bruge min hjerne til i løbet af hverdagene, bare tulle rundt, og føle at jeg ikke får en skid ud af hverdagen, savnet over min far og mine bedsteforældre og som tingene var en gang, bekymring over hvordan mit liv bliver og ting jeg ikke kan, når der kommer baby og misundelse over at B har et liv, både arbejds- og fritidsmæssigt, og jeg har ikke noget..

Men jeg kan mærke, at jeg er på vej op igen. Jeg ved godt, at det er op til mig, at skabe mit eget liv, og sørge for, at jeg får de oplevelser jeg vil have, og så kan nogle af dem være med B, men jeg kan ikke forvente at han smider alt hvad han har, og kun er sammen med mig, og i sidste ende er jeg slet ikke interesseret i det. Men jeg er interesseret i at komme til koncert, spise frokost med veninder, hygge med min mor eller svigermor, begynde til træning med hunden igen, og gøre alle de ting, der giver mig energi og gør mig glad. Det er mit job, og så må vi håbe at B hopper på vognen, hvilket han højest sandsynlig nok gør, og jeg har allerede handlet på det.
Dagen efter min fødselsdag er det koncert med Teitur, og i stedet for at drømme om at komme afsted og blive irriteret over at B ikke kender ham og vil afsted, har jeg spurgt nogle stykker om de vil med. Billetten er købt, og hvis jeg slet ikke finder nogen, kunne jeg godt finde på at tage afsted alene..
Jeg har spurgt hvornår hundetræningen begynder igen, er begyndt på gravidvandgymnastik-hold, lavet aftale med min veninde tirsdag, svigermor fredag og skal nok overnatte hos min mor lørdag, for B skal holde julefrokost, og jeg giiider ikke at være hjemme, når de tågehoveder skaber sig tosset mitd om natten, og så kan vi få en hyggelig aften.
Der er åbnet nyt diskotek i byen, og jeg planlægger at invitere alle, der bor i byen, til en form for reunion om et par uge, så det ser ud til, at jeg er på vej tilbage igen - til udadvendte mig, der har mange jern i ilden, kender og snakker med mange mennesker, og ikke mindst kommer ud af huset inden baby kommer - så har jeg i hvert fald gjort hvad jeg kunne, for at nyde den sidste tid i 'friheden' :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nytårsforsæt er publiceret 09/01-2011 21:38 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.