I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Træls.. Mercedesen var til service i mandags, og nu er en leje til en generatorer rem strammer ved at stå af. Fint skal det lyde, men for mig er det en by i Rusland. Det eneste jeg kan forholde mig til, er at den protestere når rettet drejes i bund. Værkstedet mener at vi kan køre med det til efter weekenden. Det håber vi så. Har en service aftale, så hvis det går helt galt - må den pågældende weekend vagt på arbejde.

Mht. mine lygter, har jeg talt med værkstedet. Politis påstand om tågeplys er helt hen i hampen, ( som jeg med andre ord, sagde til betjenten, ) og hvis der kommer endnu en påstand derom, skal jeg bare henvise til statens biltilsyn – hvor de er godkendt. Politiet har åbenbart ingen kendskab til intelligente lygter.

Svigerforældrene fra England kommer d. 21/4. Vi skal alle til bryllup d. 30/4. Sagde til Claus, at han skulle forlægge dem, at de skulle sælge huset der, og evt. bo hos os indtil de har fundet et egnet sted i DK. Svigerfar er begyndt at trække i land, da hans søster bor i England. Min svigermor synes at det er absurd, da de højst besøger dem to gange om året. Håber at vi kan få han overbevist ham. For det første er der ikke længere til England med fly, end man gør det til, og for det andet vil han begraves i Jelling – hvor de i sin tid blev gift. Det vil gøre mange ting meget lettere for dem, og specielt min svigermor, hvis han falder væk først - hvilket jeg tror.

Der er handleplansmøde på Andrés bosted i næste mdr. Det er planen at han skal flytte derfra i løbet af den næste års tid. Jeg har pt. kun et sted som jeg ønsker for ham, men der er selvfølgelig venteliste. Han skal ikke ud i egen lejlighed – hvor han ikke kan overskue dagen og vejen. Der skal være en hånd til at giede ham – hvis det er krævet. Hvis jeg kender kommunen ret, så vil de gerne finde en sparre løsning, men efter hvad jeg ( og André ) igennem tiderne har måtte stå model til – kan de godt glemme alt om det. Det skal være det rette sted første gang. Basta.

Der er meget uro på bostedet, hvor hans medbeboer skændes meget og af og til også slås. Der er for meget til at han kan rumme det, så han har lavet om på dag og nat. Dvs. at han er vågen når de andre sover. Kan sagtens forstå hans logik, selv om det kan blive et problem for ham.

Hundene har lige haft en af deres talrige ture dagen igennem. Bella har endnu ikke kunne få hans selvtillid ned fra Mount Everest. Så selv om hun vejer 35 kg. og han 15, så skræmmer det ham ikke. Laver gerne en fuld firspring op på ryggen af hende, og så går legen ellers løs.

Hubert har fået udvidet hans ord forståelse med, sit, kom, ud i haven, værsgo, mys ( slik på hånden / fingrene, i stedet for at bide. ) Nååå ja, og så selvfølgelig også guffi ( godbidder. )

Hmm…..Jeg har faktisk en del som skal ordnes, men jeg sidder jo meget godt her ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aftentime er publiceret 31/03-2011 22:02 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.