Haveglæde

Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
De "gode ide`r" står åbenbart i kø i dette forår. Ikke nok med, at mit hjem gennemgik, om ikke en foryngelseskur, så et nyt look hvad farver angår.

Nu er det så kolonihaven der står for skud. Ud af den blå luft kom et syn om et nyt havehus. Det har jeg ellers aldrig tænkt på før. Sådan et hus kommer jo ikke bare dumpende ned fra himlen. Først måtte jeg finde en der kan virkeliggøre "mit syn" Det er nu klaret.

Så skulle selve grunden, hvor huset skal stå, planeres, den tog jeg selv, vel vidende at det ville blive hårdt. Det er den del af haven, jeg kalder - Gamle Danmark - fordi det bugter sig i bakkedal. Det blev til for et par år siden da jeg i drømme så et stort stenbed, med natursten og planter i skøn forening, men da min gamle ryg ikke kan tage et stort stykke af gangen, blev det ikke rigtig planeret. Det er så det jeg har gravet op igen, og denne gang har jeg fået stykket gjort fladt.

Det var en hård omgang,sten og planter var bundet godt og grundigt sammen af skvalderkål. Dejligt når man har fået løst en opgave, som man måske troede man ikke havde kræfter til.

På fredag går byggeriet i gang. Nej, hvor jeg glæder mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Haveglæde er publiceret 04/05-2011 09:50 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.