21 år siden

Stilhed fra Philip.. også lige den koncert..

Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære dagbog!!

Ja jeg har ikke skrevet til dig siden jeg fortalte dig at jeg havde snakket med Philip, men det er ikke fordi der er sket det vildt..

jeg har ikke talt med ham siden, måske jeg inderst inde godt vidst hvorfor han kontakede mig igen.. Jeg har ikke tænkt så meget på ham må jeg nok indrømme, men der er måske for jeg fortalte Jan om hvordan jeg havde det med alt det med Philip, han trøstede mig og sagde at han ville stå ved mig hele vejen, hvis der var noget jeg havde brug for omkring det skulle jeg bare sige det.. Jan er sq så forstående omkring det, det er nok derfor jeg holder så meget af ham..

Vores køkken!!! ja det ligner det det hele tiden har lignede, der er ikke rigtig sket mere derude, men jeg håber da at håndværkerne kommer i næste uge og laver det færdig.. Det er typisk når andre skla betale for det så går der altid 100 år før der sker noget..

Ja fik jeg i det hele taget fortalt dig at jeg bestod min eksamen?? jeg føler jeg er blevet så glemsom.. Men nu har jeg da fortalt dig det igen. I næste uge skal jeg op og snakke med min vejleder som jeg atter engang har fået en ny af, ret irriterende at skulle skifte hele tiden.. Jeg elsker at gå hjemme men nu er det slut jeg vil ud blandt mennesker og han må da kunne hjælpe mig..

Ja også er der jo lige min dejlige lillesøster.. Fra den 10 Juni skal hun over og arbejde i Ebeltoft Zoo, i 3 mdr. så jeg kommer til at se mere til hende der, og gud hvor jeg glæder mig, tænk sig nu tager det kun lige nogen timer at komme til hinanden, Jan har også sagt at hun er velkommen til at sove her, vi sætter bare en seng op herinde på værelset så kan hun "bo" her, det blive både jeg og søs glad for, det er sq så dejligt, den eneste der selvføgelig ikke lige bryder sig om det er far, da jeg snakkede med ham om det sagde han "Ja nu er i begge i Jylland, det er sq hårdt nok du bor der over, men nu skal hun væk i 3 mdr." jeg måtte jo lige berolige ham og fortælle at han skal huske hun selvfølgelig kommer hjem en gang imellem *SMS*

Ja igår ringede Johnni´s Carina og spurgte om vi var hjemme, hun ville kigge forbi, selvfølgelig var vi det. Hun var her til ca kl 02.30, vi hyggede bare helt vildt, det er sq længe siden jeg har hygget mig sådan..

I dag skal vi, hvis vejret holder ind og se Lars Lilholt, men Jan gider ikke hvis det regner så jeg håber vejret holder selv om det ser lidt sort ud...

Ha en rigtig god weekend

Knuz

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stilhed fra Philip.. også lige den koncert.. er publiceret 24/05-2003 13:11 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.