12 år siden

sommerlørdag

Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Skøn sommermorgen begyndte uden vækkeur - perfekt! Har på fornemmelsen at jeg snildt kunne klare at begynde alle dage uden et insisterende vækkeur!

Morgenmaden blev indtaget på terrassen i solskin; fik hurtigt tjek på dagens aftale via mobilen. Jeg skulle på loppemarked med et par veninder - den oprindelige aftale lød på loppemarked UDEN børn, men ak og ve alle de andre havde medbragt de kære små. ( Jeg var ellers så glad for, at jeg havde fået afsat mine til min mor)

Til stor forundring for veninder med børn blev børn ret hurtigt loppemarkeds-mætte!!! Mens de andre ilede videre til andre gøremål, fik jeg øje på en kunstudstilliing, der lokkede mig indenfor. Uha - efter indtagelse af blot et enkelt glas rødvin voksede betagelsen af et enkelt kunstværk til uanede højder - men den nette sum af 5.000 kr. fik mig dog til at standse op.

Den venlige kunstner kunne ikke undgå at bemærke min kredsen rundt om hans værk - måske ligner jeg ikke én, der har 5 kilo (kun på sidebenene)??? I hvert fald sagde han sødt, at jeg gratis kunne tage så mange postkort, som jeg ville...Forsynede mig med disse kort, mens jeg efterfølgende overvejede hvor mange penge, jeg seriøst ville spendere på et maleri - mit første maleri. Er jeg virkelig kommet i malerialderen???

Nå - det må jeg vist sove på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sommerlørdag er publiceret 30/07-2011 23:34 af Annapetronella.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.