11 år siden

Det kontinuerte spektrum

It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
6 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
10 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
13 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
3 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
7 år siden
Hjemme på Lorteøen igen. Det var ok rart at være i Århus, selvom jeg spenderede mere tid i forstadens små generiske kernehuse. Nu har jeg på antropologisk vis været deltagende observatør i en uge i en lille ét-barnsfamilie. Jeg kan helt ærligt konstatere at en børnefamilie (et barn) ikke har en travlere hverdag end os andre. De går dog stadigvæk i seng hver aften kl ni. Farvel liv. Farvel fordums interesser. Farvel personlighed og identitet. But why? Det fatter jeg ikke. De er på en eller anden måde blevet hvirvlet ind i en børnefamilienarrativ derude i provinsforstaden – lidt ligesom en sekt.

Den ene aften var jeg på nippet til at blive lidt gen-forelsket i Århus. Vi var oppe i Rainbow Panorama på toppen af Aros. Der hang en kæmpe fuldendt helt perfekt regnbue over Regnbue-ufoen. Det var meta. Det var smukt. Det var et tegn. (på regn.... eller... på hvad ved jeg altså ikke). Men det var fortryllende. Vi løb rundt i panoramaet som mus i mølle mens solen gik ned og brændte sig igennem det farvede plexiglas.

I aften skal jeg til py-party hos en veninde. Det lyder som om jeg er 12. Det er jeg også. Engang imellem. Indeni. Vi skal altså til tøse-py-party. Med film, slik og nattøj. Filmudvalget står lidt i 80'ernes tegn. Noget Farligt Begær, måske noget Back to the Future (håber jeg).

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det kontinuerte spektrum er publiceret 10/09-2011 15:03 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.