12 år siden

Kæmpernes kvindedag

Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hver gang vi skal hente noget i fryseren, er den culottesteg i vejen. Den er alt for stor til os to og er egentlig øremærket gæster. Nu er det bare at ingen har haft tid til at være gæst hos os denne vinter - eller også har vi ikke selv haft tid til gæster.
Den kom op i lørdags, lå et øjeblik på køkkenbordet og røg hurtigt i fryseren igen med en mandelogisk kommentar, at den skal steges på kuglegrillen den fredag, når far, mor og varyler kommer fra Jylland. Hvordan det rent praktisk skulle arrangeres, når vi begge først er hjemme ved femtiden og jyderne tager hjemmefra efter arbejdstid og når bilen er pakket, varylerne indfanget, katten fundet og afleveret hos naboen.....De plejer at være fremme ved titiden og får te og nybagt brød.
Planen er at far og mor bliver sendt ud lørdag for at male Storstaden rød, det trænger de til. Mormor og morfar tager sig af varylerne, måske laver vi noget eller måske hygger vi bare hjemme. Oldefar og oldemor må gerne komme forbi til kaffe, hvis vi er hjemme, der nok en bolle tilovers fra aftenen før.

Den culottesteg kommer igen mandelogisk på banen, oldefar og oldemor kunne jo spise med, så kunne vi fejre morfars fødseldag med en familiemiddag. Altså der er tre små drenge i huset, der flyder med legetøj, halvspiste madder og huset dyner slæbt ind i stuen. Der er tre små trætte drenge, der skal i seng, vi skal børste tænder, læse mindst 4 Rasmus Klump hæfter - de gamle med alenlange tekster. OK der skal bare lidt let tilbehør til den steg, bernaisesovs, ovnfritter, hvidløgsbrød og salat - stegen er på grillen med den nye digitale stegetermometer i ryggen, den sender til bipperen i bæltet, når kødet er stegt. Det sker når badekaret er fyldt med plaskende nøgne drenge og det lette tilbehør stadig står i sin originalemballage på køkkenbordet og oldefar og oldemor spørger om der ikke snart kommer noget mad og da de havde børn så lå der ikke dyner i stuen.

Gider ikke skændes om den plan. Mormor og varylerne spiser hotdogs, morfar kan stege sin steg, gå med bipperen i bæltet. Oldefar og oldemor kan vælge hotdogs på MacQueen tallerkner og Fun læskedrik i Batmanglas eller selv lave let tilbehør, dække fint bord, samle dynerne op fra stuegulvet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kæmpernes kvindedag er publiceret 09/03-2012 00:46 af Calypso.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.