D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Jeg lider af søvnbesvær.

Fra tid til anden kan det pludselig hænde at søvnen udebliver i op til fire nætter i træk, for så pludselig at slå til midt på dagen. Det er så det jeg kalder bad timing.
jeg kan lige se hvordan det hele ender. jeg sidder der ved kassen (som jo er mit job for tiden), og har ikke sovet i fire nætter..... "Ellers an...zzzzzz". Praktisk ....not!

Hvad laver jeg så når jeg ikke sover?

Jeg læser meget. Jeg elsker at læse. det er mit skjulested fra dagen og det som nu kan give mig grå hår at tænke på. jeg kan leve mig 100% ind i en bog, og blive den person som lever der. Jeg elsker bøger - og biblioteket er mit andet hjem. Når tingene bliver lidt for hektiske herhjemme eller på arb. så tager jeg derhen. Der er altid sådan en dejlig ro - og fra tid til anden har de nogen til at spille lidt klassisk musik inde i midten af biblioteket. Så runger det helt op til glasloftet og ned igen. Kan næsten mærke tonerne gribe fat om mit hår. jeg elsker duften af bøgerne (selv om det nu ikke helt var tilfældet i skolen...). Bøgerne er ....er bokse for forfatterens ideer, drømme, fantasier, kreationer og en lille del af deres sjæl ligger altid mellem siderne.
-Har jeg sagt jeg elsker bøger?*s*

.....Og så løber jeg, når mit knæ tillader mig det. Jeg skadet det for nogle år siden, og har døjer lidt med det. Jeg kan bedst lide at løbe om natten. Skidt med at det regner - jeg elsker regn.
der er ingen mennesker på gaderne, og man kan bare helt selv bestemme ens tempo. det eneste der lyder er bare lyden af mine løbesko mod asfalten. Og endnu bedre er det hvis der er stjerneklart, og der ser ud som om en fe har spildt en hel glimmerdåse ud over himlen.

.....Well ....når jeg selv skal sige det, så tror jeg folk går glip af utrolige ting om natten når de sover. Hehe.....jeg tror ikke jeg er helt normal *smiler skævt*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når jeg ikke kan sove ... er publiceret 14/07-2003 22:47 af Ane Andersen (Flame).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.