Rundt i manegen

Nyt maleri
Jytte Westen...
6 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
6 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
5 år siden
Den gamle gartner
Peter
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
13 år siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
1 år, 2 måneder siden
Så sker der ændringer på måden jobcentret går til mig på. Jeg har lige været til møde og fik valget mellem at tilmelde mig 2 private aktører der "kun får penge hvis de får mig i job".
Om det tænker jeg: Ny form for pip-fuglekursus? Hiven og trækken i den ledige? Jeg tror ikke rigtig på "tilbuddet". Jeg har stor nok tillid til at jeg selv gør hvad der kan gæres for at jeg kommer i arbejde - at de skulle kunne finde på "noget andet" og samtidig være motiveret på "akkord", synes jeg lyder som om jeg risikerer at have i noget juks. Samtidig er det da lidt en fallit-erklæring fra jobcentrets side at mene at en anden privat aktør er bedre til at få de ledige i job end de selv er. Er det måske ikke lige netop det som skulle være deres eget job? Måske de så skulle på kursus hos den private aktør istedet.
Ja, jeg er nok noget pissemistisk omkring min nye "mulighed". men jeg har rendt rundt som ledig i et år og er i den tid også blevet "coachet" og min erfaring har været at coachingen generelt rammer ved siden af virkeligheden og ikke rigtig gør noget godt for mig. At søge job for tiden føles som at slå i en pude - at blive coachet føles som at tale til en dør.
Hvis jeg vidste at tilbuddet var Kvalitetsvare ville jeg nok ikke være så skeptisk, men det der måske rammer mig ret meget nu er at jeg lige havde nået at håbe på at hvis jeg ikke havde job, så kunne jeg i det mindste deltage i et fødselsforberedende kursus - nu lader det istedet til at ligge sig sådan at jeg hverken har job eller mulighed for at deltage i kurset da min nye aktivering ligger sig lige smack-bang oven i det fødselsforberedende. Damn it. Jeg er ellers selv nået derud hvor jeg føler at jeg "snyder" i mine ansøgninger ved ikke på forhånd at fortælle at jeg er dunrende gravid, men nu må vi se om jeg alligevel har en chance. Jeg fik da i det mindste ikke nogen sure miner da jeg var til jobsamtale i går.
Hvad kan de private så gøre for mig? Eller er det mere et spørgsmål om hvad jeg kan gøre for dem?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rundt i manegen er publiceret 05/04-2013 12:31 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.