11 år siden

Rundt i manegen

Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
7 år siden
Dag 16/21
Ryan Raskoln...
24 dage siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
Gulv alene
Peter
26 dage siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
7 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
10 år siden
Så sker der ændringer på måden jobcentret går til mig på. Jeg har lige været til møde og fik valget mellem at tilmelde mig 2 private aktører der "kun får penge hvis de får mig i job".
Om det tænker jeg: Ny form for pip-fuglekursus? Hiven og trækken i den ledige? Jeg tror ikke rigtig på "tilbuddet". Jeg har stor nok tillid til at jeg selv gør hvad der kan gæres for at jeg kommer i arbejde - at de skulle kunne finde på "noget andet" og samtidig være motiveret på "akkord", synes jeg lyder som om jeg risikerer at have i noget juks. Samtidig er det da lidt en fallit-erklæring fra jobcentrets side at mene at en anden privat aktør er bedre til at få de ledige i job end de selv er. Er det måske ikke lige netop det som skulle være deres eget job? Måske de så skulle på kursus hos den private aktør istedet.
Ja, jeg er nok noget pissemistisk omkring min nye "mulighed". men jeg har rendt rundt som ledig i et år og er i den tid også blevet "coachet" og min erfaring har været at coachingen generelt rammer ved siden af virkeligheden og ikke rigtig gør noget godt for mig. At søge job for tiden føles som at slå i en pude - at blive coachet føles som at tale til en dør.
Hvis jeg vidste at tilbuddet var Kvalitetsvare ville jeg nok ikke være så skeptisk, men det der måske rammer mig ret meget nu er at jeg lige havde nået at håbe på at hvis jeg ikke havde job, så kunne jeg i det mindste deltage i et fødselsforberedende kursus - nu lader det istedet til at ligge sig sådan at jeg hverken har job eller mulighed for at deltage i kurset da min nye aktivering ligger sig lige smack-bang oven i det fødselsforberedende. Damn it. Jeg er ellers selv nået derud hvor jeg føler at jeg "snyder" i mine ansøgninger ved ikke på forhånd at fortælle at jeg er dunrende gravid, men nu må vi se om jeg alligevel har en chance. Jeg fik da i det mindste ikke nogen sure miner da jeg var til jobsamtale i går.
Hvad kan de private så gøre for mig? Eller er det mere et spørgsmål om hvad jeg kan gøre for dem?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rundt i manegen er publiceret 05/04-2013 12:31 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.