Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
13 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
Hey dagbog, så fik jeg at vide, hvor jeg skal flytte hen, og hvornår..der er ikke så langt andet, end jeg kan flytte mine ting selv..og ærlig talt..jeg stoler ikke på andre.

jeg vandt som sagt det første slag, - jeg fik dem til at indrømme, at jeg aldrig har været pedelmedhjælper, - dette er kun det første skridt i min offensiv..Hey, de benytter sig af revolver retorik, selv om jeg på ingen måde har gjort mig fortjent til det..jeg har altid opfyldt mine forpligtelser....hey if they want to f with me, - ill give em one..

Det mest skræmmende er, at de ikke kan ændre det igen..også selv om de erkender fejlen..se perspektivet i det..så det lykkes mig, med et smil..at kalde dem for amatører..retorik imod retorik.

Næste kamp, - hvorfor skal jeg skive under på uddannelses papirer..som jeg allerede har sagt ja til at arbejde hen imod..men som jeg endnu ikke er blevet optaget på? Ville det ikke være naturligt at vente til vi overhovedet ved, om jeg kommer ind? - de synes jeg...også bøffer jeg dem på deres sædvanlige retorik.. - hvad giver det mig, at kæmpe..jo, de lukker for nogle af mine jobsøgnings ting, - og siger så, at jeg ikke behøver at søge mere..det kan de vente med, til jeg er optaget!

og det eneste min såkaldte fraværende mentor sikkert vil sige er..hvorfor kæmpe? - dont think the concept of Justice rings any bells with her.. - mentor vil jeg aldrig se hende som, hun kan max blive en ven, - men and woman..friends..hah, blasfemi.

håber solen skinner ligeså meget imorgen, - så vil jeg tage T-shirt på..i dag fandt jeg et musik stykke med Skilet, der hedder Dead Inside, - har spillet den konstant.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny lejlighed er publiceret 16/04-2013 00:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.