Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
(Torsdag)
Helene bliver ti år i dag... Det er lidt vildt hvis jeg bruger lidt tid på at tænke over det... Men grundet de sidste par ugers eksamenslæsning har jeg ikke haft tid til at tænke på det... Heller ikke i dag hvor jeg har sommerferie, for det har jo haft den følge, at jeg ikke har fået ryddet meget op eller vasket tøj - Bo har også været hængt op som eksaminator og censor, både skriftligt og mundtligt. Så i dag har jeg mest feset rundt og vasket gulv og tøj og finde frem til de gamle lag i køkkenet (det er jo ulækkert!) og rydde ud... (skrivebordet er forfærdeligt at se på, men det får være).
Vi har åbent hus herhjemme fra kl 14, regner dog ikke med der kommer så mange før ved 5-6-tiden... Hun har fået en veninde på besøg, så de er ved i fællesskab at pynte kagen til senere :) Vi var i Slikparadis og købe en masse slik til at smaske på glasuren... Tema: skovbund. Der er orme, frøer, svampe, skovbær osv... Lidt for farvestrålende til at virke realistisk, men fint ser det nu ud.
Jeg er ved at komme mig over mit 10-tal.... Er begyndt at tænke at jeg nok har fortjent det... Hehe, der er ikke så langt fra selvnedbrydning til kæphøjhed :P Tror muligvis det er en ok opgave... konklusionen synes jeg stadig er noget mærkeligt noget...
Nå, men Helenes fødselsdag...
Jeg var ret heldig igår... Havde kun i forvejen fundet gaven fra Lucas og Erik, så i går skulle jeg ud og finde fra mig og Bo. Kiggede på hendes ønskeliste - meget kort! Fandt ønskelisten frem fra jul, og den var god... Besluttede at købe hende en sportstaske fra Dunlop som hun blev helt forelsket i i efteråret. Huskede den som værende dyr, men håbede dog at få råd til lidt mere - det er jo ikke så tit man bliver rund. Besluttede at loftet måtte være 500 kr +/- 10% Fandt sportstasken... Den havde kostet 500, men var sat ned til 50% Så der blev også råd til neglelak, drikkedunk, bikini og "Modig".

Og nu er jeg ved at fald til ro ovenpå en oprydnings-/rengørings-/bagedag. Pigerne er færdige med at pynte kage, og sidder nu og ser Wipeout videoer på I-pad'en med Lucas. Erik sover på sofaen, han har haft fri i dag, og har været supergod til at hjælpe med at støvsuge, vaske gulv og bage boller :) Kan godt forstå han er træt...

God dag til jer alle derude.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10 år er publiceret 27/06-2013 14:51 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.