10 år siden

Ikke guld og grønne skove

Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
10 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
8 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Var en smut inde ved en guldsmed i dag. Min far havde et lille skrin, som jeg ikke tror, er blevet pusset siden han var gift med min mor! Det vil sige sådan ca. 35 år siden. Det gjorde jeg så den anden dag, og frem kom noget så smukt! Kan ud fra graveringen se, at det er noget han har deltaget i og vundet førstepladsen! Har de fleste af hans pokaler, som han vandt i enten landevejscykling eller rally! Da han var i top form, betyd ikke noget at tage cyklen hjem fra Hillerød, da han var inde som militærnægter i sevilforsvaret! Samtidig med skrinet, havde jeg en ring som min far havde taget i pant for en tur tilbage sidst i halvfjerdserne! Førstnævnte havde ingen værdi-ud over for mig! Ringen derimod havde en guldværdi på 139 kr. Valgte at sælge den, da jeg for det første ikke kan passe den, og så et den heller ikke lige mig!

Min læge sygemeldte mig i går? Jeg har stadig nogen af symptomerne fra sidste sygemelding! Specielt udmattelse og træthed er overskyggende. Det har betydet mange "fridage" på det sidste! Må ærlig indrømme, at jeg ikke har orket tanken om at sygemelde mig, selv om det er berettiget! Tanken om at skulle tegne og forklare det de alligevel ikke forstår. "jamen hva kan der være at du har det sådan". Knyt sylten og fortæl mig noget jeg ved-har jeg lyst til at skrige i røret! Jeg er god til at spekulere, og prøve at analysere mine tanker og følelser, men det kommer der ikke altid noget godt ud af! En typisk Claus " så lad være med det". Ja ja siger jeg bare, og spekulere på hvordan? Har to tider ved lægen. Den første pga. fornyelse af kørekortet, og den anden mht. hvordan jeg har det! Hun var inde på at jeg muligvis ikke er velmedicineret, selv om det har fungeret længe! Jeg ved ikke om kroppen med tiden kan blive resistens over for samme daglig medicin, men det finder jeg forhåbentlig ud af! Hvis jeg "analysere" tilbage, så har jeg haft flere off perioder efter mig fars død. Ved at det er i orden at være ked af det, men det skal bare ikke fylde så meget at jeg ikke kan få hverdagen til at fungere! En ting er sikker " jeg gider ikke psykologer på tid". De par stykker jeg har været ved-har ikke givet mig nogle værktøjer eller andet jeg kan bruge! Så hellere skrive sku, fanden og helvede ned, og komme af med det på den måde!

Problembarnet var ude ved Mercedes igen i dag. Skulle have derud alligevel, da de skulle have kopi af mit pas og bilens registreringsattest. Efter Claus var startet, skrev den ud at backup batteriet ikke fungerede-hvilket igen-igen var en systemfejl! Sælgeren forventer at få svar på tirsdag mht. hvor meget jeg kan få i kompensation! Det er bare ikke i orden at jeg bliver nød til at betale afsavnsdage, for fejl de ikke kan få rettet!

Claus er i Billund for at hente kunder her til aften, så fjernbetjeningen er min.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke guld og grønne skove er publiceret 27/08-2013 21:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.