Og så tog han sig alligevel sammen..

Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
2 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jaja.. Det gjorde han så.. Bad ham lave aftensmad (stege bøffer til burger og tænde ovnen til bollerne) - ingen brok - i stedet bad han mig om at komme hen og lave det med ham - så jeg skar salat, agurk og tomat mens han stegte bøffer og varmede boller..
Hygge..

Havde ikke verdens største appetit, så nøjedes med en halv burger - resten røg lige ned i halsen på hunden, der blev så paf over at få resten af måltidet serveret at øjnene blev lidt ekstra store - og ørene hang ekstra meget - for det var altså for godt til at være sandt?! Først da min tallerken stod ved siden af hundens madskål, forstod han hentydningen og spiste op.. Det hele røg ned, undtagen agurk og salat, som sirligt blev sorteret fra.. Hehe..

Efter maden så vi film. Saturday Night Fever.. Midt i det hele var en gang vasketøj færdigt - som han da hjalp med at hænge op, så vi hurtigst muligt kunne vende tilbage til filmen...Eller dvs - jeg så halvdelen - og så sov jeg op af Teak. Han vækkede mig efter filmen, og træk mig med i seng. Ingen brok over at jeg faldt i søvn. Bare mere hygge.

Jeg blev lidt...overvældet...af al opmærksomheden, og alle krammene og putningen at jeg blev helt våd i øjnene.. Teak spurgte ind til det og jeg svarede som det var at det var rart at han var kommer sig over sit surhedsflip og var vendt tilbage til at være kæreste igen.. Det blev til endnu mere liggen tæt - endnu mere varme og flere krammere..

Vågnede i morges, udhvilet og glad.. Teak sov tungt - noget han ikke har gjort gennem den sidste uges tid, så det var hel rart bare at ligge og lytte.. Kravlede ind under hans dyne og listede mig ind under en arm, ikke for tæt, for jeg ved at han nogle gang får det for varmt.. Der gik fem sekunder, så var jeg hevet helt tæt på..

Mmm.. Og så sov vi til vækkeuret ringede.. Stod op - pakkede taske til job, mens Teak gjorde sig klar på badeværelset. Afsted ned og morgenfodre hyppen, som stod ved leddet og ventede på os.

Der har været drøn på arbejdsdagen - jeg har været på gåben ud til den anden ende af København for at hente bilen der har været en tur til service, og på turen hjem fik jeg en ide.

En skør, sjov idé. Gik og tyggede på den, og bestemte mig for at gennemføre, så jeg greb om min dyrebare arbejdskammerat af en iPhone 5 og ringede op.
Femi: "Hej flotte fyr"
Teak: "Hej skønne dame"
Femi: "Skal vi købe et hus?"
Teak: "Ja, et lækkert et"
Femi: "Skal vi lave nogle børn?"
Teak: "Ja, det kan vi godt - hvor mange?"
...Og der var ingen tænketid overhovedet, lige præcis som jeg havde forestillet mig det...

I morgen henter han mig efter arbejde, så går turen ud til rengøringstjans - inden han skal ud og sætte min nye bil i stand og jeg skal hjem og have en lur og en svingom med en støvsuger..

Søndag skal vi til stævne, hyppen og jeg - og han skal banke noget mere på bilen..

Mmm.. Vogn.. Lille, fræk, lav sportsvogn med aftageligt tag.. Når den kommer "hjem" er den fuldt restaureret, og nymalet som JEG vil have den.. Mmm.. At eje en cabriolét...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og så tog han sig alligevel sammen.. er publiceret 30/08-2013 23:06 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.