Danmarks skønhed
Halina Abram...
1 måned, 3 dage siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hey dagbog, - jeg og andre fik fravær for i tirsdags, da vi ikke mødte op til et møde. Grunden til vi ikke mødte op, var at vi alle var blevet trætte af, at vi godt nok var blevet sat på til at skulle møde op, men når vi så gjorde det, - så blev der blot kigget skævt på os, hvor efter vi fik at vide, at der da ikke var noget vi skulle snakke med ham om, - så efter vores 30 minutters venten, hver tirsdag i 4 uger..så kunne vi bare gå hjem. - vi var så sidste uge blevet træt af at vente, for blot at blive set skævt til og få at vide, at det normalt kun var folk der ikke kom til undervisningen der skulle møde. anyway, vi kom ikke, og fik så fravær fordi der pludselig var noget., - Ja det var på skemaet, men det var det også alle de andre gange. - Jeg sagde det stille og roligt til ham, vores grund..og utroligt nok, - manden har lyttet..nu står der ikke noget på skemaet de næste par uger, - og vores fravær er blevet slettet. - Manden som ellers mobber alle i klassen, så groft, at min sidemand i dag sagde, - den mand bliver fyret en dag, for hans måde at tale til eleverne...kombineret med, de mange historier om hans privat liv, - gjorde at jeg ikke i min vildeste fantasi kunne tro, at han også kunne lytte, endsige forstår andre. - det sidste ved jeg så heller ikke om er tilfældet.

En af de andre sagde så til mig i dag, - "at det så ud som om manden havde lyttet til det jeg sagde til ham" - aka, - at mine ord havde haft en effekt. så det var derfor vi ikke længere havde fravær, - og måske ikke mere skulle stå en halv time hver tirsdag, blot for så at få at vide, at vi kan tage hjem..

heh, de ville jo også have valgt mig til elevrådet, - dengang, - fordi jeg har munden på mig...men jeg tænkte, i dette tilfælde, hvis jeg mister uddannelsen ved at sige noget, - so be it! - det betyder intet alligevel, - mit liv er alligevel slået fejl.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Utroligt er publiceret 11/11-2013 15:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.