Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
4 måneder, 29 dage siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
5 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
2 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Jeg er simpelthen den dårligste jeg kender til at stå op. Jeg er vågen, når uret ringet (efter 3 gang måske) - men står ikke op, før jeg ved, det er forsent.

I mit næste liv, vil jeg være sådan én der stå op før solen, og jeg vil heller ikke ryge, eller drikke kaffe. Ja. Jeg vil være sådan en der står op før solen, er vegetar, drikker urtete, og går i sivsko. Bare fordi, at det kunne være sjovt at prøve.

Og så vil jeg løbe, hver morgen. Mindst 10 km. Jeg vil aldrig skændes med min søster, og jeg vil gøre lige præcis det min mor siger, og ikke bare stikke af til Australien. Jeg vil holde jul, fra i hvertfald starten af oktober, og gå med røde jule sokker, og købe mine gaver før den 23 december.
Og så vil jeg finde en kæreste, der er lige så kedelig som jeg selv, og få nogle unger. Blive rigtig sat fast, i en villa. Måske få mig en labrador, som jeg kunne gå tur med, når mit liv blev lidt for kedeligt. Og så ville jeg have en enorm opsparing i banken - men aldrig bruge dem, fordi jeg "gemmer dem til noget ganske særligt".
Og min bedste veninde, er min bankdame, på 67, der viser mig hvordan man hækler dobbelt stangmaske, og laver hjemmelavet hundemad.

Jeg ville stille op til folketinget, i mit eget parti, der går ind for at afskaffe, kaffe, cigaretter og øl. Og så ville jeg lave et lovforslag om, at alle med have, skal have og passe en urte have.

Når jeg tabte, ville jeg være sådan én, der gav mine modstandere hånden, og sagde tak for kampen. Jeg ville være en ægte god taber, og ville lære mine børn, at være mindst lige så kedelig som jeg selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At stå op er publiceret 02/12-2013 12:13 af Ane Libertas (Libertas).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.