Kæft en lortefridagsonsdag

Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
8 måneder, 18 dage siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
Juhu jeg har fri idag, tænkte jeg da jeg vågnede imorges. Så jeg vil ned i byen og kigge på ting, og drikke kaffe, og skrive på min bog, og se henkastet lækker ud, og virkelig vigtig. Afsted med mig. Hey, er det ikke min ekskæreste der ovre tænker jeg. hvorfor går hun med flytte kasser?! jeg spurter ned af gaden. please ikke se mig. please ikke se mig. pyh. okay jeg ser nu mindre svedt ud og ikke henkastet lækker. whatever jeg ser stadig vigtig ud. ind på baraso, bestil kaffe. og da jeg er klar til at finde min notes bog frem, kommer min anden eks kæreste ind af døren.
For heldvede. og hun sætter sig over ved siden af. Ser det er mig, og smiler over hele hovedet. Suk. Hej.og hvordan går det. fint. og du bla bla bla. ind kommer hendes kæreste tilsyneladende. Nåh... forlovede.
Hvad er der med eks kærester og deres åbentlyse lykke. Rend mig. Da jeg endelig indser at jeg absolut ikke kommer til at arbejde på min bog, lader jeg som om jeg får et skide vigtigt telefon opkald, og siger at jeg bliver nød til at gå. I en hulens fart. I denne hulens fart, spilder jeg kaffe ned af mig selv. og sletter hermed "at se vigtig ud" på listen. suk igen.
Jeg dropper det der med at gå ud blandt andre mennesker, og går hjem. Hov jeg har fået ny nabo... For heldvede.. igen. Hej eks kæreste. Nej hvor hyggeligt. skal vi bage nogle brunkager? Jeg brækker mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kæft en lortefridagsonsdag er publiceret 04/12-2013 13:47 af Ane Libertas (Libertas).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.