Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Hey dagbog, - på vej hjem, så jeg foran mig en cyklist, med musik i ørene, som åbenbart mente, at han var alene i verden..for han kørte midt på vejen..ikke hele tiden..men han lå og slingrede derud konstant. Jeg tænker, det kan godt være han tror han er alene i verden, men reelt set, kan han komme til at være den eneste på vejen...der er blevet kørt over!

en underbo til højre, grillede i går..det oste så meget, at det sved i mine øjne på 2 sal..inde i stuen! - det er vist iøvrigt ikke lovligt at grille med kul her - af samme årsag. - men hey, folk tænker ikke på andre.

men det er jo ikke noget nyt dagbog, - du kan se det i hele samfundet..hvis folk tænkte på andre end sig selv, ville kontant hjælpen for folk under 30 være højere. Dem under 30 skal også spise, ha lavet tænder, og hvad ved jeg. hvis folk tænkte på andre, ville de stoppe hvis folk faldt om på gaden, eller var ved at drukne..

Alt dette, er nok grunden til jeg ryster på hovedet over hende pigen fra jobcenteret. hun tror naivt, at når hun hilser på folk, så betyder det noget. Jeg tror på, at man skal dømmes for sine handlinger, dem der koster noget..og ikke for ord..ord gør ingen gavn.

Jeg sagde det meste af dette til min mor idag, - hun forstod det. hun sagde hun havde set det.

og som jeg sagde, hvis folk tænkte på andre..så ville antallet af cykel tyverier ikke være så højt..for det er sgu ikke professionelle alle sammen..

jeg har i øvrigt bestilt min alarm! - først punkt, i forsøgt på at fange en tyv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vågn op er publiceret 22/07-2014 15:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.