4 år siden

Intet kan stoppe mig

Vand
Halina Abram...
3 år siden
råb
Halina Abram...
3 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
3 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
5 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
2 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
8 år siden
Anne Linnet i Det Kongeli...
Kianna Kitte...
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
6 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
12 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
4 år siden
Så skete det! Endelig fik jeg svar på om jeg var god nok eller ej. Jeg har brugt 3 år af mit liv på efterskole(r) I 8 og 9 gik jeg på Farsø Efterskole, som er en ordblind efterskole, der fik jeg rigtig meget hjælp med alt det boglige og for mit vedkommede, det kedeligste i verden. Nu her i 10 klasse går jeg på Viby efterskole som er en Musik, dans og teater efterskole, som også har et højt bogligt niveau, men som går 80% efter det kreative, som er musik, dans og teater. På Farsø, fik jeg virkelig øjnene op for teater, jeg elskede at lave teater og brugte meget af min fritid på at undersøge det. Musik har altid været en stor del af mig og det har altid været der, hvor jeg kunne ligge alle mine følelser.

Viby har virkelig hjulpet mig meget, med teater, jeg tør at give mig hen og lad mig være helt " tom i blikket" ( Et teater sprog ). vi har en teater lærer som hedder Carsten Kiørbye Bertelsen, han er uddannet instruktør og Teater/ drama lærer og har arbejdet hos det kongelige teaters balletskole, han er super dygtig og jeg har så meget respekt for ham.

Her for noget lavede jeg sammen med en der hedder Thorbjørn en lille scene som vi kalder for " Kampen". Carsten gav os sætning " At kæmpe imod". Vi tog udgangpunkt i en leg som vi leger, hvor vi står to og to og siger " Hvad laver du" og så svar den anden " hvad mener du " og så kører den bare videre på den måde. Så tog vi to stole og begyndte at spille både med og mod hinanden. Det blev en super fed scene og Carsten blev meget overrasket, da han ikke troede at vi ville kunne spille så godt sammen. Derefter fik jeg virkelig blod på tanden og nu laver jeg alt det indpro jeg kan og jeg kan virkelig mærke, at jeg slipper mig selv helt fri.

Nu kommer vi til det mere seriøse. Jeg vil rigtig gerne være style list/ makeup artist på et teater eller starte min egen salon, Jeg har søgt ind på Tech collage Aalborg og jeg har fået af vide, at de har den bedste frisør i hele landet og at det er svært at komme ind og da jeg aldrig har været den bedste i skolen, så troede jeg ikke, at jeg vil komme ind, men det gjorde jeg!! Jeg er så overlykkelig og jeg ved at jeg nok skal vidste dem, at jeg er god nok også selvom at jeg ikke får 10 og 12 i alt det boglige!

Jeg er alt i alt en lykkelig pige og intet kan få mig ned med nakken!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Intet kan stoppe mig er publiceret 25/04-2016 21:00 af Jønsse.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.