8 år siden

Begyndelsen på et nyt liv

skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hejsa.
Det varer ikke længe før mit "nye liv starter", eller det næste kapitel i mit liv. Jeg er meget spændt, og glædelig over at jeg endelig for muligheden for at bruge min uddannelsen som pædagog,i en fast stilling. Det er slut med vikariaterne, hvilket giver mig en økonomisk ro, samtidig er jeg nervøs over om jeg kan klare jobbets mange forskellige opgaver.

Mine kommende kollegaer lyder til at være flinke og gode samarbejdspartner, på den front er jeg er meget rolig. Jeg tænker at man ofte er spændt når man skal begynde på en ny arbejdsplads. jeg har igennem min jobsøgning altid tænkt positivt jobbet skal nok dukke op en dag, og det gjorde det. Det bedste af det hele er at jeg i denne tid, huskede at udnyttede min arbejdsløshed positivt og brugte min fritid konstruktiv sammen med min dejlige søn på 3 år. Vi havde i denne periode oplevet en masse ting sammen, været i zoo, konfirmation, fødselsdag, hygget her hjemme, været på legepladsen, besøgt venner og familie og meget mere i et større omfang end hvad der er muligt når jeg begynder på et fuldtidsarbejde som pædagog. Det at jeg selv havde mulighed for at aflevere og hente ham fra børnehave betød alt for mig, den stille og rolig hverdag med masse af leg og hygge uden stress og jag var guld vær. Jeg ville ønske at det kunne varer for evigt, men ved godt at sådan er verden ikke skruet sammen.

En dag skal jeg ud på arbejdsmarked igen, som forhåbentligt åbner nye og positive døre for os. Den første dør den har åbent er vores mulighed for at holde ferie på zakynthos sammen med mine forældre, det glæder vi os meget til. biletterne er bestilt, det bliver godt jeg glæder mig som et lille barn til at tage ham med, nyde der er ferie og være sammen med ham og mine forældre. Jeg er en kvinde med en del mål for mit liv, og masser af tanker om hvad jeg gerne vil have oplevet inden jeg træder ud af arbejdsmarked. Indimellem savner jeg at have en nær ven, der også føler sådan med livet, ikke at jeg ikke har nære venner med mål for livet, det er bare nogle andre mål. Jeg savner bare at have en og dele det med, i starten troede jeg at det var en kæreste jeg søgte, men blev hurtigt klar over at det ikke var tilfældet. Det er en enlig mor med barn og job, der både vægter karriere og familie livet højt. En enlig mor der ønsker at leve livet til det fuldeset, opnå noget i livet udover mor rollen, en der har ambitioner for sig selv som person, og ikke kun som mor. der i alt dette stadig husker sit barn og sin moder-rolle, ikke fordi hun skal men fordi hun har lyst til det og elsker denne rolle. Det er sådan jeg selv har det, og tænkte det kunne være rat at have en veninde der havde det på samme måde, men igen vi er mennesker og tænker/føler ikke ens.

Jeg tænke at de gode veninder jeg har tæt på livet idag, er karrie kvinder, mødre, arbejdsløse men stadig meget glade mennesker, der virkelig er der for mig og jeg for dem. Det i sig selv, betyder mere end om de ligner mig og min tankegang, derfor må man stadig gerne savne og drømme om at møde en veninde/ven der tænker og føler hen i den retning man selv gør.

kærligheds-livet har jeg ikke rigtig nået af, men savner det heller ikke rigtig på nogen måde. Jeg har en fyr som, betyder meget for mig, som desværre ikke er klar på noget seriøst og hygge venner fungere ikke for os, hvilket også kun er det jeg kan tilbyde lige nu. for første gang i mit liv, vil jeg prøve at være mig selv, finde mig selv igen og fokusere på det der i virkeligheden betyder noget for mig. Såsom mit nye job, min søn, mit kommende fordrag ,venner , familie og min interesse for kunst.

Det var dagens tanker fra mig til jer.

Med venlig hilsen /
Mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Begyndelsen på et nyt liv er publiceret 29/06-2016 11:47 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.