6 år siden

fra ide til virkelighed

Skoddag
Suree Lio (L...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
Hejsa.
Idag har jeg, har jeg tænkt rigtig meget på min drøm om at blive uddannet coach. Tankerne om hvilken målgruppe, hvordan jeg gerne vil arbejde som coach, og generelt hvordan jeg kunne tænke mig at arbejde som coach til hvordan reklamere jeg mig?, hvordan kommer jeg frem med mit budskab? jeg har bevæget mig rigtig meget i idefasen om hvad er det for et produkt jeg ønsker at sælge?, og hvordan kommer jeg frem med mit budskab. Hvilken vej skal jeg gå, for at opnå drømmen om at blive selvstændig og anerkendt coach?
- Nogle af mine tanker har kredset omkring de sociale medier, at det kunne være vejen frem til at skabe og danne en "kunde kreds", med det formål at kunne opstarte egen virksomhed.

eks: søge om at blive blogger på et blad, og få funktionen som "postkasse coach", hvor folk får mulighed for at stille spørgsmål om få svar.

foruden blogger, har jeg også haft tanken om at udarbejde en hjemmeside, problemet er at jeg ikke endnu har fået konkretisecesret mit produkt endnu?;(

I forhold til min kommende ønske om virksomhed, er jeg stadig i overvejelses fasen om hvad det helt konkret jeg ønsker at tilbyde og arbejde med som coach. Jeg ha hertil gjort mig en del tanker, såsom tilbyde coaching til virksomheder i forhold til dets psykiske arbejdsmiljø, ledelses-baseret coaching og karriere coaching samt alm. coaching til private.

smil første skridt på vejen er dog at blive uddannet coach først, hvilket jeg ikke er. Disse er blot nogle karriere overvejelser jeg gør mig.

sov godt:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fra ide til virkelighed er publiceret 10/07-2016 22:53 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.