5 år siden

fra ide til virkelighed

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Hjem igen
Salomon
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Hejsa.
Idag har jeg, har jeg tænkt rigtig meget på min drøm om at blive uddannet coach. Tankerne om hvilken målgruppe, hvordan jeg gerne vil arbejde som coach, og generelt hvordan jeg kunne tænke mig at arbejde som coach til hvordan reklamere jeg mig?, hvordan kommer jeg frem med mit budskab? jeg har bevæget mig rigtig meget i idefasen om hvad er det for et produkt jeg ønsker at sælge?, og hvordan kommer jeg frem med mit budskab. Hvilken vej skal jeg gå, for at opnå drømmen om at blive selvstændig og anerkendt coach?
- Nogle af mine tanker har kredset omkring de sociale medier, at det kunne være vejen frem til at skabe og danne en "kunde kreds", med det formål at kunne opstarte egen virksomhed.

eks: søge om at blive blogger på et blad, og få funktionen som "postkasse coach", hvor folk får mulighed for at stille spørgsmål om få svar.

foruden blogger, har jeg også haft tanken om at udarbejde en hjemmeside, problemet er at jeg ikke endnu har fået konkretisecesret mit produkt endnu?;(

I forhold til min kommende ønske om virksomhed, er jeg stadig i overvejelses fasen om hvad det helt konkret jeg ønsker at tilbyde og arbejde med som coach. Jeg ha hertil gjort mig en del tanker, såsom tilbyde coaching til virksomheder i forhold til dets psykiske arbejdsmiljø, ledelses-baseret coaching og karriere coaching samt alm. coaching til private.

smil første skridt på vejen er dog at blive uddannet coach først, hvilket jeg ikke er. Disse er blot nogle karriere overvejelser jeg gør mig.

sov godt:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fra ide til virkelighed er publiceret 10/07-2016 22:53 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.