Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
"hvad sker der?! hvad skete der igår? hvorfor er jeg her?" det er de tanker der ryger gennem mit hoved da jeg slår øjnene op, jeg kan ikke forstå det, det der skete igår var jo ikke mig. jeg kan ikke klare at være indlagt en gang til.

jeg lukker øjnene og tænker tilbage på igår..
"Det er onsdag morgen jeg ligger i min seng og tænker på hvilken vidunderlig dag det kommer til at være idag, skal være sammen med kæresten og min mor kommer hjem fra en uges arbejde i England. jeg kan ikke lade vær med at smile, men så kigger jeg ned på min arm og ser alle de røde rifter fra gårdagen kamp mod mig selv. jeg står op og tager min hættetrøje på og sørge for at trække ærmerne godt ned over håndledet så man ikke kan se resultatet fra gårdagens kamp. tager bukserne på og går ud i køkkenet, hvor far sidder med sin mobil og ænser ikke at jeg kommer ind. det gør ondt, og jeg kan mærke det hver dag, mor ikke er hjemme. jeg snupper lidt brød og sætter mig ved bordet, og siger "godmorgen far, har du sovet godt?" og han svare ikke han kigger ikke engang op, som om jeg ikke var der, han ser mig ikke. jeg går ind på mit værelse med tåre i øjnene igen idag. jeg tager min mobil og ser en sød besked fra kæresten, jeg svare. klokken er lidt over 10 og jeg tænker over alle de ting jeg skal i dag. "

jeg åbner øjnene op igen da døren går op, og der kommer en dame ind med et skema som jeg skal udfylde, jeg ligger det på det lille bord og lukker øjnene igen.

"klokken er nu blevet 11, jeg sidder og lægger makeup, så jeg er klar til daten med kæresten. min dør går op og der står min mor, jeg løber hen og krammer hende, så siger hun at hun skal skynde sig til et møde og giver slip. vagefter kan jeg hører mor og far skændes højlydt inde i stuen. tårene begynder at ryge ned over min kind, jeg fejer dem hurtigt væk og lægger det sidste af min makeup. jeg går ind og siger farvel og skynder mig ud af døren. jeg kigger på min mobil og ser at min kæreste har aflyst det hele og at han har fundet en anden. jeg bliver vildt ked af det og for de grimme tanker igen."

døren går op igen og der kommer en mand ind i lægekittel. han spørger mig om alt er vel og om jeg har nogle spørgsmål. "ja self har jeg spørgsmål" tænker jeg, men siger bare jaja og vender mig om og tænker videre.

"jeg ligger i min seng, med 3 pakker af min psykose medicin i hånden, mine tanker kører i ring, jeg passer ikke ind i den her verden, jeg er ikke god nok. jeg tager vandet i den ene hånd og pillerne i den anden, så går døren op og min mor kommer ind, hun begynder at græde, hun stopper mig og skubber glasset og pillerne ud af min hånd. jeg græder, hun græder. hun ringer ind til afdelingen, og her ligger jeg så nu igen"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget psykisk syg er publiceret 08/01-2017 18:06 af Matuldemus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.