20 år siden

efterårsferien

Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er da vist gået lidt i stå med at skrive dagbog...hmmmm, gad vide hvorfor..?
Jeg har ikke skrevet siden Peter tog hjem igen efter de 3 ugers syge-ferie hos mig med den dårlige tommelfinger...

Tiden går hurtigt, og der sker så meget.
Hele sidste uge holdt vi begge to ferie sammen med Peters tre børn og nogle af mine. Peter og børnene kom ned til mig sidste søndag aften. De første par dage tilbragte vi hos mig uden at foretage os noget særligt - jooo vi tog en tur til Fyn og spiste is, og gik en dejlig efterårstur i den lokale dyrehave her i Vejle og hyggede lidt på flere måder...
Onsdag meldte Irene så sin ankomst, så det gav anledning til at lave en hygge-middag sammen med endnu et par af mine børn. Vi var 9 mennesker til at spise flæskesteg med brun sovs, rødkål og en masse snak - bare dejligt..!

Torsdag morgen læssede vi bilen med børn og bagage og satte kursen mod Sjælland, hvor vi landede i Bonbon-land ved middagstid. Da vi var kommet gennem indgangen, løb jeg lige i armene på Kapa, der var der med hendes tvillingedrenge - hvor var det altså dejligt at se hende igen. Den dybe snak blev der ikke lejlighed til der midt mellem alle forlystelserne, men en dejlig hyggedag blev det helt bestemt. Børnene morede sig, og nåede at blive "mætte" af både forlystelser og slik, så det var som det skulle være..... Vi sluttede dagen med at køre helt til København, hvor Annie og hendes Peter ventede os med lækker aftensmad. Alle væltede vist bare om i madrasserne derefter og sov..!!

Fredag startede vi med at spise morgenmad allesammen. Peter og jeg havde overnattet i Irenes lejlighed (hun befandt sig jo i Jylland) sammen med Nikolaj, så vi købte morgenbrød med, da vi kørte om til Annie. Dagen blev brugt på at lege turister i København, vi besteg Rundetårn, gik strøgtur og spiste pizza.. og ja, brugte vist bare alt for mange penge, men pyt..!! Fredagen sluttede med en flok trætte mennesker omkring Annies sofabord, hvor vi spiste pølser og slik, og spillede Trivial Persuit, og det morede vi os vældigt med lige til øjnene næsten faldt i af sig selv.

Lørdag gjorde vi os klar til at køre mod Jylland igen med et stop undervejs til en kop kaffe hos Kapa. Det blev en dejlig afslutning på efterårsferien, et par hyggelige timer med ild i pejsen og småsludren. Tak for det Kapa..!

Hjemme igen - trætte..!!! I hvertfald undertegnede, men måske skyldes det også lidt, at jeg ikke er vant til at ha' mindre børn omkring mig mere, og Peters børn hører absolut til den livlige af slagsen, så jeg må indrømme, at søndagen blev brugt til at puste ud og slappe totalt af. Jeg er igang med en dejlig bog, der snart bliver anmeldt her på Pennen, så jeg gav mig fuldstændig hen i læsningen af den det meste af dagen. Dog brugte jeg lidt tid på at få lidt aftensmad klar til endnu et besøg af Irene, der denne gang havde kæresten Jonas med.. nu var de igen på vej mod København og deres hverdag der.

Nu er det så hverdag igen også her...., men med meget at se frem til, synes jeg. Kun et par uger til jeg skal være med på en messe med min massage og zoneterapi. Derefter bryllup i starten af december og julen er jo heller ikke så langt borte mere....
... så kede mig...??? NEJ, det gør jeg aldrig

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget efterårsferien er publiceret 21/10-2003 11:57 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.