Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
2 dage, 10 timer siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Kære Jan,

det er underligt med os to....nogen gange virker det bare så .......underligt og alligevel ret ...ikke-overraskende at vi gennemgår de samme processer i vores følelsesliv.....

I dag kom min nye ven forbi igen og han har fået det så godt....når en beslutning er taget - så kommer resten af sig selv og falder på plads. Det ER rigtigt....jeg får bekræftet en del med den proces, som jeg fascineres så meget af ved at observere.

Jeg har en fed nyhed først......dét i sig selv med den tanke som musikeren fra i lørdags har fået.....gav mig et kick. En fryd....en dirring i kroppen....spænding og uro.

I morges sagde én af mine bosser....at han gerne vil bruge mine billeder til sin næste CD..............pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så......beæret...jeg er. Jeg tror ikke på det, før jeg ser det. Når jeg så idag gennemgår mine billeder...ja, så tvivler jeg. Typisk.....at tvivle over egen præstation. Nu får vi se...det er vel ligeså meget fordi, at det vil være FANTASTISK for mig at opleve det med. Jeg håber det. Imorgen vil jeg gennemnå dem. I dag var jeg altfor Blue Monday - som jeg rendte rundt og sagde.....vi var lade, men glade.

Da jeg skrev til dig i nat, lagde jeg mærke til hvor meget jeg skrev om min nye ven. Jeg fascineres jo af at se en udvikling. Et skæbne der udspiller sig for mine øjne - og jeg har fået lov at sidde helt tæt på. Flot. .................. samtidig er det også typisk at fjerne fokus fra mig selv. Så i dag snakkede jeg med min nye ven om hvordan jeg egentlig har det og føler det. Gav mig selv plads. Råderum.

Ligesom du, har jeg min blå følelse. Føler en følelsesmæssig tomhed. Som jeg sagde i dag...følelsesmæssigt er jeg ulykkelig. Det var skønt at være på sofaen med min nye ven og mærke nærhed, varme og tæthed - noget jeg har savnet så længe. Jeg ved hvad jeg savner. Det ved du også igennem de mails jeg har skrevet.....og jeg snakkede om dig. Vores kærlighed for hinanden og alligevel.....ja, hvad er det egentlig for noget ? Som jeg sagde til min nye ven, så kan jeg ikke få mig selv til at tro at du egentlig ville have mig. Det er du for dejlig og lækker til. Og du kommer nok til at kede dig. Så sidder min nye ven og kigger mig ærligt ind i øjnene og siger; "Det kan jeg da godt forstå, hvis han vil"

Nej, ulykkelig er jeg. Og det er der ikke noget godt i og hvad er det så for et fundament at give et nært forhold til. Mindes at du på et tidspunkt har sagt til den unge dame fra i foråret...at du ikke havde noget at tilbyde. Den følelse jeg har i mig er ikke noget at tilbyde nogen.

Jeg kan bare mærke det dybt inde i mig.....denne følelse....af ulykkelighed.

Men det er jo kun en lille del af livet. Heldigvis........ er der så mange andre gode ting, der holder hjulene i gang. Mig i gang. Idag betalte jeg 16.000 i kontanter for forbedringer i lejligheden. Det var da ingen ben i. I morgen køber jeg et DVD m. receiver + radio - et surroundanlæg. Så har jeg fed lyd til musik og TV......så bliver livet endnu federe i min hverdag. Det bliver skønt. Jeg har en fed lejlighed og Jan. Jeg har vist aldrig boet så fedt før ;o) og jeg er stolt af mig selv og de resultater jeg har nået. Min økonomi og mit liv kan jeg oppebære....det er skønt. Jeg kan være taknemlig.

"Byens flotteste mand", som jeg har nævnt før - er en slags kopi af min far, jeg er vokset op med. Han ryger på druk med fyraftensbajere og vil gå med fremmede damer - mig. Jeg kan se mønsteret - og derfor må jeg holde mig fra ham. Han er ikke sund for mig. Det har jeg vidst fra starten af. Bare irretirrende at jeg lod mig blive fristet. Så, nu må jeg slukke for den kanal.Og jeg må slukke den helt, for den gør mig ked af det og forvirret. Min fornuft VED at det ikke er noget som jeg kan bygge videre på. Standhaftighed er mit svage punkt.

Jeg mødte "mit par" efter fyraften. De havde haft en kvinde på besøg i lørdags. Det er første gang i meget meget lang tid. Jeg vil tro jeg har holdt dem hen i for lang tid - og det er kun godt at de får nye frække oplevelser. Og de glæder sig stadig til vi skal ses, når jeg er klar med min lejlighed. Men måske skal jeg tage det som et tegn på at min tid med frække oplevelses-seancer er slut. Det er frygteligt.....jeg er ved at slukke fuldstændigt for min erotiske energi. Jeg vil bare have kærlighed. Jeg er sulten efter det. Tørster. Hungrer. men jeg gemmer det godt i min hverdag. Ja, det er vel ligesom din proces lige nu. Føler mig som et lille offer, sat på et sidespor...og har kun ondt af mig selv. Øv....

Ikke særlig opmuntrende læsning du får......Men du skal vide at din mail er jeg meget meget glad for. Dejligt at du fortæller, er åben, ærlig - og ikke mindst er dig selv. Og lidt sjovt du spørger efter billed af mig. I dag var jeg ved at printe et billed af dig på arbejdet. Der var ikke toner nok - så det må vente. Er det ikke lidt....øøh...synkront det vi gennemgår ...så´n lidt meget...hele tiden ? :o) det er ikke engang spooky for mig mere - det overrasker mig ikke *GSødt* næ, det er bare typisk os :o)

Jeg skal se om der er et billid du kan få af mig og sende det til dig. Faktisk har MJ, som har nævnt for dig før, nok et jeg kan sende dig. Jeg tænkte på dig ihvertfald, da han havde taget gode billeder af mig, hvor jeg ikke var klar over han tog dem. Han ville brænde dem på CD for mig -fordi jeg synes de var gode, når jeg ikke stillede mig op til dem, som jeg normalt gør, specielt ved portrætbilleder..de er bare som jeg ser ud på en almindelig arbejdsdag....*griner* OK...VAR VIST LIDT PJATTET :oP

Nå....klokken er mange. Min krop trænger vist til hvile, så jeg kan genvinde min gode energi og gode humør.

Jeg har længtes at høre fra dig....og Gud, hvor er det skønt at få mail fra dig. Elsker dig som du er. Kæmpe varm kram......jeg vil læse din mail igen, før jeg sover. Og ja, kom du bare, kære - hvis du vil. Her skal du bare være....som du vil. Forventninger.... nej, vil helst ikke have dem.... men forventer du er dig selv ;o)
Knuser, krammer og kys med kærlige tanker

~SommerFuglen~

PS: Fandt på et citat i formiddags. Jo jo, godt nok var det Blue Monday, men det var også hyggeligt og sjovt ind imellem. Så kom sætningen til mig og den er nu hængt op på tavlen:

" Livet er som et eventyr - en totaloplevelse, som du selv skaber "

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blue Monday.... er publiceret 21/10-2003 04:13 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.