Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
5 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
4 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
8 måneder siden
Min novelle er blevet køb...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
4 år siden
AT forløb
Coleen
5 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
2 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
6 år siden
Social Media Illusionen.....
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
2 år siden
Hej dagbog, - Jeg var på den anden afdeling idag, og jeg fik endda set Oles nye autobil, - Hehe. Det skal lige siges, at jeg ikke kender noget til biler. ud over lige at de har 4 hjul, nogle døre osv..du ved det basale, - mærker og den slags, ved jeg intet om. Jeg så dog på den i godt 15 minutter, og snakkede med ham om biler osv..Jeg tænker der er noget socialt over det, noget der gør folk glade.

Jeg sidder og ser filmen "Gregory House Enduring Life, på tuben. Den minder mig om mig, hvordan jeg er, når jeg ikke føler at nogen elsker mig, - at jeg er den eneste, der forstår mig selv.

Så kom telefon opkaldet, - de havde brug for mig i taulov, - 8 klasses eleverne havde problemer, de kunne ikke OCR scanne, - så jeg fik ringet til dem der stod for det..men de mente ikke vi havde den korrekte grund til, hvorfor det ikke kunne lade sig gøre..så blev jeg kørt tilbage til taulov, og kiggede på tingene ved selvsyn..jo, det var grunden..så måtte jeg ringe igen..også blev det løst. Jeg hakkede ikke på ham for, ikke at ha troet på mig første gang..det blev fixet, og jeg havde ikke tid til det.

så var det igen med at løse diverse problemer..desværre opstod der et nyt problem, og imens jeg fik det løst, blev prøven aflyst..de havde ventet for længe. havde jeg haft materialet dagen før, kunne jeg ha OCR scannet det, og delt det med dem på det tidspunkt de skulle bruge det. Hvilket jeg fortalte dem..og det kunne de godt se, at det nok havde været bedre, hvis de havde givet mig materialet inden prøven.

Enduring Life! Jeg fik selvfølgelig også diskuteret lidt religion da jeg kom hjem :) der er ikke noget som at sætte nogle til vægs med logiske argumenter.

Nu er der heldigvis ikke flere jeg skal hjælpe med prøver og eksamener, - redde opgaver, der giver karakterer.

Jeg håber på at tabe nogle flere kilo, for min egen skyld..For der er intet andet end livet, også selv om det er noget lort, altid. sometimes, you just cant ever win.

Meh, 22:50 - nabo konen, kan ikke finde ud af, at holde kæft. 5 minutter der lidt lyder som en hund..lægger og prøver på at sove. Stakkel, i do 4 hour sessions.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilkaldt er publiceret 25/05-2018 21:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.