Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
1 år, 8 måneder siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
5 år siden
Hundetræning
Chellepigen
6 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
3 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
4 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
4 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
7 år siden
Hej dagbog, - det er nu forbi med min tidligere kæreste. Hun har de sidste 2 dage gjort hvad hun kan, for at svine mig til, men jeg er immun over for den slags. Siden jeg begyndte at tabe mig, har jeg tænkt, at det ikke nytter noget, at bære rundt på min vrede over at alle behandler mig dårligt. Jeg har altid haft det godt nok med mig selv, men nu må jeg leve for mig selv.

Jeg må indrømme jeg blev monster sur i starten da hun begyndte, men så kom jeg til mig selv..ud af min vrede..jeg måtte være bedre, også ville jeg stå stærkere hvis jeg ikke gik ned af hendes vej..nok om fortiden..

Jeg snakkede lige med en fra guilden, - han havde hørt, at jeg har tabt 47 kilo indtil videre..han er selv lige nu oppe på 190 kg..så han ville godt vide hvad jeg havde gjort..så jeg fortalte ham, at jeg havde besluttet mig for, ikke at bære rundt på hadet til alle dem der havde svigtet mig..jeg ville ikke glemme det, blot ikke bære rundt på det mere. Leve for min skyld, for livet er det eneste vi ved vi har, og det er synd at smide det væk pga andre der ikke har opført sig ordentlig. han ville gerne snakke noget mere med ham, for han havde haft en dårlig barndom og gik nu til terapi..mente jeg havde nogle gode råd..også med, at jeg ikke ville sige at han skulle tabe sig..det er op til ham..for, folk omkring mig, var kede af at jeg var ved at dø..men jeg var ret ligeglad med hvad de havde at sige..så jeg kan ikke tillade mig, at sige at han skulle tabe sig..jeg siger kun hvordan jeg havde det...min guild var lutter øre...

Jeg er ikke færdig endnu :) men det skal nok komme..for jeg stopper ikke. Jeg arbejder på at tabe mig, ikke fordi andre mener jeg skal, men fordi jeg vil redde mit liv. Måske nåede jeg igennem til ham, - jeg er 10 år ældre end ham..jeg er ellers færdig med at ville rede andre..jeg har nok i at redde mig selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er slut. er publiceret 10/09-2018 19:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.