Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg har igår oprettet en subkanal under min youtube kanal. En debat kanal, hvor jeg vil tage fat i ateisme, og andet der trænger til at blive taget op. F.eks hvordan man debatere uden logiske fejlslutninger. Jeg blev inspireret til et lille emne gående på håbet. Er håbet godt? jeg ved nogle tænker at håb altid er godt, men som jeg ser det, er håb ikke altid entydig godt. Hvis håbet er urealistisk, kan det få fatale konsekvenser, og lede folk ud i depression. et tydeligt eksempel er, hvis du håber på at kunne flyve ved at baske med dine arme..det er selvfølgelig et meget langt ude eksempel der illustrere, at håb ikke er en blankocheck. hvis du håber på, at dine børn eller du selv kommer i himlen når i dør..og derfor vælger at begår mod og selvmord. Håb som jeg ser det, kan være den ost, der får musen til at rende forgæves, også bliver håb ondt.

nå, ikke mere om det, det vil jeg gå ind i, på min nye subkanal..som et lille emne.Jeg har ikke lagt grafik på den endnu, så der er stadig nogle ting jeg skal ha ordnet. Jeg tænker bare, at når jeg smider den første video ud..så skal den være gennemarbejdet. Så må jeg se, om jeg kan blive bedre til at se ind i kameraet..

Jeg gik helt i baglås, da jeg igår havde taget på i vægt. Så jeg har ikke så meget tid, til at lave mine video'er. anyway, jeg tog en vanddrivende pille for at smide nogle af alle de kilo igen..og det lykkes mig også, at komme godt under der, hvor jeg ellers var nået til med min vægt..det er dog en stakket løsning, intet håb der..det ville være urealistisk at tro, at man ikke blot tager vandet på igen. Tilgengæld vil jeg bruge det til, at motionere mere, reformere min plan for, hvad jeg spiser. Se det giver et håb, der så bunder i en realisme om, ikke at tage alt på igen. De brød jeg har lavet, er nok for store. måske skal jeg bare købe en pakke rugbrød..og tage 2 skiver med..med pålæg imellem..og lade det være min mad. de brød jeg har lavet, er jo nærmest større end 4 skiver. Idag har jeg taget 2 dåser tun og 2 æg med..samt en sukkerfri vand.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget debat kanal er publiceret 17/01-2019 08:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.