En anden historie

Livet i Lugano
LoneHK
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
4 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
2 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg fortalte en lidt anden historie idag. De spurgte mig hvordan min fødselsdag havde været, så fortalte jeg dem om, hvordan jeg vågnede til lyden af råben fra nabomanden. Jeg fortalte dem næsten alt som jeg har fortalt det her..jeg vinklede den bare på en anden måde, så jeg ikke lød som en eller anden helt. Jeg sagde godt nok at det lød som om hun var blevet slået, og at jeg havde råbt som jeg gjorde..at hvis han ikke stoppede med det fis, så ville jeg ringe efter politiet..men fordi han havde forstyrret min morgen. Hende jeg fortalte min historie til sagde, at hun ikke troede at jeg overhovedet kunne råbe, - det kan jeg nu godt. Jeg er bare altid cool.,og jeg bliver sjældent højlydt vred..kun hvis en jeg holder af, såre mig uventet. Anyway, ingen grund til, at folk skal tro at jeg er god..hellere en morgensur bad guy. Ingen grund til at folk ved, at jeg var bekymret for, om hende der gemte sig bag døren var ok..

Normalt er jeg nu også ret ligeglad med folk, med mindre de er i problemer, - som jeg ser det..hvad du helst ha, en der smiler til dig og hilser på dig..men som ikke hjælper dig når du er i problemer..eller en som ikke gider dig, men som er der for dig for at hjælpe, hvis du er i problemer..House MD filosofi. Det sjove er lidt, alle dem der takker for hjælpen, når jeg hjælper med IT..for jeg er altid ret ligeglad med tak..og tænker gerne..kom nu videre..

En af ungerne hilser stadig på mig, hver gang han cykler forbi mig..så jeg hilser tilbage..er jeg næsten nød til, selv om jeg bare gerne vil stå og tænke, og slappe af..

Når jeg er alene, slår jeg gerne over i et andet mode, som nu..Hvor jeg skærer alt det sociale fra.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En anden historie er publiceret 25/02-2019 19:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.