Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Hej dagbog, - Jeg diskuterede idag med en, der mente at det var helligånden folk kunne mærke, når de var tilstede sammen i en kirke. Jeg kommenterede tørt, at det eneste de kunne mærke, var det samme som folk kunne mærke, når de var til rockkoncert. Det mente han ikke var det samme..men så stik mig nogle beviser for, at det ikke er præcis det samme. Så kom jeg også ind på tro med ham, - men jeg kan ikke bruge tro til noget..også¨lavede han den der, som kristne altid bruger..at man kan bruge tro til at føle sig sikker :) klart, men hvis du går ned af en gade, og ser en bande, der står og kigger på dig..så er det helt naturligt at blive usikker, men det betyder ikke at de kunne finde på at gøre dig noget. Der er forskel på tro, - tro som jeg bruger den, kan bevises. Jeg tror på mennesker, men hvis de ikke er det værd..kan de modbevise, at de er min tro værd. Folks guder har samme værdi som noget der ikke eksistere, og kan derfor hverken bevises eller modbevises. Derfor kan alt tro ikke side stilles..ligesom jeg også tror, at jeg kan tænde min mobil telefon, - hvis jeg pludselig ikke kan..så må jeg revidere min tro..men den kan bevises.

heh, det er altid juleaften for mig, når nogen tror..at jeg ikke har hørt deres argumenter før..det er nærmest som at spille skak, de forstår bare ikke, at jeg har set deres træk før og blot venter på, at de skal komme med dem..så jeg kan stille dem mat.

heh, igår var der iøvrigt en ældre dame der stod med sin rolator og ville ud af bussen..hun var dog ved at falde..da den kvindelige chauffør, havde overset at hun skulle ud..den ældre dame havde problemer med at råbe buschaufføren op..så jeg kiggede op fra min telefon..jaja..humanity is a bitch..så jeg råbte buschaufføren op..så hun kunne komme af, inden hun brækkede begge ben..

Lytter til "zayde wolf med "born ready" -

Jeg er i humør til konfrontation..det afspejler min dating profil sig også af..jeg er træt af bullshit..hellere være alene, end sammen med et fjols, der tror hun skal bestemme og ikke respektere andet end det hun selv tænker..og som ikke engang tør sætte sine holdninger under debat.

uh får lyst til "the phoenix" af fall out boy

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen kan er publiceret 13/06-2019 16:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.