Hjælpe video

Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik lavet nogle hold til det star wars spil jeg spiller,. - også lavede jeg en video, hvor jeg brugte et af de anbefalede hold til den fase. Jeg lavede godt med skade, og næsten på en gang fordoblede jeg den skade, jeg allerede havde lavet..jeg lå på første pladsen som altid inden, - men det her cementerende min plads. Video'en gav jeg så til de andre fra den guild jeg er i, - så de også kunne gøre det jeg gjorde og gøre større skade...det ser bare ikke ud som om, at nogen har prøvet..ærgeligt.

Jeg er officer i guilden, men guild masteren er lidt afk..så lige for tiden virker det som om, at det er mig der ender med at styre alt. Jeg har aldrig villet være leder, - men, ja..,jeg er blevet det på default, også fordi det er mig der rejser mig, og gør noget..og finder ting der mangler at blive gjort..jeg arbejder igennem for folk. Jeg tager mig i, at sidde og analysere vores modstanderes mods..når vi skal kæmpe guild imod guild. - vi møder en guild lige nu, vis mods er elendige,,de har ingen forstand på hvad de skal gøre. så går jeg ind på vores egne folk..og heldigvis er de lidt bedre..men nogle er ikke helt fremme i skoen..med hensyn til viden om, hvad de skal gøre.

jeg burde tage en tur ind i VR og slappe af med nogle spil.,.men..jeg gider ikke lige nu. sidst satte jeg mig ind i biografren der viser gratis film..de er lidt ældre..men faktisk ret gode..f.eks viste de engang illusionisten. en af de film, jeg holder lidt af. så kom der en ind i rummer, som begyndte at snakke..så sagde jeg venligt, at jeg var inde for at se filmen..også mutede jeg ham.

Jeg leder ikke rigtig efter kærligheden mere...men køre nu mere efter, - if you cant join them, - beat them!. invitere konstant til diskussion, om religion og ytringsfrihed..no takers...cowards.

ellers høre jeg stadig musikken der blev brugt i Lucifer serien..f.eks Theory of a Deadman - "Angel"

åh ja, - fortalte jeg, at der var kommet en ny disc præst med i wow guilden jeg er i..så jeg satte musik på her i torsdags, - også smadrede jeg alle på healing listen..over hvem der har healet mest..så meget, at de andre havde så lidt som muligt at lave. bare for at vise, at jeg har det ekstra gear jeg kan aktivere, hvis nogle skulle tro, at folk kan sidde med ved samme bord som mig..normalt er jeg ret lige med de andre..men der køre jeg heller ikke i det gear..som jeg satte mig selv op i, i torsdags.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjælpe video er publiceret 27/07-2019 21:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.