Hvis jeg skulle skrive en bog.

De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
4 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
5 måneder, 23 dage siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
9 år siden
Hej dagbog, jeg fik snakket en del om mit vægttab ved klassefesten. En sagde, at jeg burde skrive en bog om det, fordi jeg havde nogle gode tanker på det. Jeg tænker hvis jeg skrev en bog om det, skulle der i forordet stå, at det ikke var en guide i, hvordan man kan tabe sig, blot en beretning om hvordan jeg har gjort det. Der vil heller ikke stå nogen opskrifter på mad, da det ikke er en kur, men en livsstils ændring der altid bør bunde i ens egne præferencer. Det handler derfor ikke om rigtig om hvad der er sundt eller ej, men om hvorfor og hvordan jeg hackede min hjerne, lagde en plan og nu følger mit eget system.

Måske burde titlen på denne bog være "mit fede liv". Hvis jeg ellers kunne skrive den. Burde ha sin egen titelmelodi, when the going gets tough.

Heh, nogle kapitler kunne være. Hvorfor gik det galt, 180 kilo og hjerte problemer m.m, starten - Min plan og ingen andres, Ramt af smerte, mit system om hvordan jeg holder vægten.

Hvorfor, handler om depression, knuste drømme og hvordan ingen kunne fortælle mig noget osv.
180 kilo, om hvilke helbreds mæssige problemer jeg fik, konsekvenserne af dem. Starten er mine tanker og planen der tog nogle måneder at lave, og hvad jeg gjorde. Ramt, hvordan jeg efter en del kilo blev ramt af gigt, der gjorde jeg ikke kunne gå i 3 måneder osv..mit system, om hvordan jeg holder vægten, med grøn gul og rød.

Der er selvfølgelig lidt om, hvad diverse læger har sagt til mig..så ja, hvis jeg kunne skrive en bog om det, som man foreslog mig at gøre..så ville det være dens indhold. Men hvem ville ha lyst til at læse den?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvis jeg skulle skrive en bog. er publiceret 29/09-2019 22:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.