Farvel Bornholm
Jytte Westen...
5 år siden
Hr Solsort
Peter
4 år siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
2 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
3 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
6 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
5 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
5 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
2 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
2 år siden
Den gamle gartner
Peter
5 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
4 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
3 måneder, 5 dage siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
5 år siden
Det var en længere smøre jeg gav mig i lag med i går !! Men jeg fik da luft, og afreageret ved at få nogle af det skrevet ned... så det var jo godt nok..mange ting rumstere stadig rundt, men det var nu rart at få nogle af dem omsat til ord, når jeg nu ikke syndes at det lykkes så godt for mig søndags,

Jeg har sovet dårlig i nat, kommet for sent i seng. Så jeg tog hjem fra arbejde og fik sovet lidt her i formiddags, vågnede helt forvirret og kunne ikke forstå at jeg lå i den forkerte side af sengen. Normalt sover jeg i den side længst væk fra døren, men hvis jeg tager en lille lur snupper jeg Claus´s side.. Jeg tror at alle de tanker jeg har rumsteret med, har gjort mig træt fysisk. Jeg har desværre ikke en knap der kan slå fra når jeg er på arbejde, det ville ellers være rart. Men på den anden side ville der nok være nogle der brokkede sig, i de perioder hvor jeg arbejdede hele tiden for at holde tankerne væk !!

Vi har fået købet Michelle´s fødselsdags gave, en støvsuger. I morgen skal jeg ud og købe et vækkeur fra André.Han er ikke hjemme igen før den sidste weekend i November,så jeg lovede ham at købe en gave fra ham.

Vores nabo kone ringede lige. Syndes at det var lidt komisk, for vi bor ikke længere fra hinanden end at vi kan kikke ind af hinandens vinduer.. Men hun inviterede os ind og spise på fredag. Måtte beklage for der holder Michelle og hendes veninde fødselsdags fest, men lørdag ville da være meget hyggelig, så der aftalte vi.. Jeg glæder mig allerede, de er sådanne nogle dejlige mennesker.

Claus har fri i morgen. Han har allerede planlagt at han vil støvsugere og vaske gulv, så det skulle jeg ikke bryde mig om at tænke på. Han er nu det bedste der er sket for mig.

Jeg har lige fået en " rykker " fra min Islandske mail ven. Jeg har haft så mange andre ting at tænke på, at jeg ikke har haft overskud til at skrive til ham. Selv om det ikke er andet end små hverdags ting vi skriver om, har det alligevel været mere end jeg lige har kunne overskue. så jeg må hellere få skrevet et par linjer til ham. Vi er ikke på det niveau hvor jeg fortæller ham alt der rør sig, så derfor kan han selvfølgelig ikke forholde sig til at jeg er tavs i en periode.
Så det tror jeg lige at jeg vil få overstået, inden at jeg har min onsdags aftale !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udsovet er publiceret 05/11-2003 17:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.