Journalister

Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
2 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
1 år, 3 måneder siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
3 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
9 måneder, 2 dage siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
10 år siden
Hej dagbog, journalister, scum of the earth. Jeg fik et brev fra en journalist på et dating site, om at besvare brevet, hvis man ville fortælle hvordan det var at date under corona krisen.

En journalist der er ude for at trawle efter noget, vedkommende kan vække harme over. En journalist der prøver at finde en, der fortæller om at bryde isolationen..så journalisten kan slå mønt på en harme over det. Finde et let offer, der kan gøre sig til skurk...hvorfor er journalister så hjerne døde?! Havde sådan lyst til at besvare brevet med et ?F ...you! Jeg valgte at slette brevet..den slags lavmåls journalistik, fortjener ikke at være i min inbox.

I have no interrest in being famous, none! It would defeat what i am doing..and if you think i am interrested,- it only shows your off your lack of thinking, - by jumping to a faulty conclusion, in which you have no real basis. Og I et spørgsmål om alle eller ingen, er alle det nødvendige svar, når man ikke kan vælge nogen..but only a moron, starts with a presumed answer..og jeg har ikke tid til intellektuelt handicappede.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Journalister er publiceret 06/04-2020 01:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.