Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
8 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
5 år siden
Said Mansour...
Kianna Kitte...
2 år siden
SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
5 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
4 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
6 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Hej dagbog, - Jeg bliver besøgt en del på dating sitesne. Langt mere nu, end dengang jeg var tyk. Når jeg tænker på det, så sætter det alting i et perspektiv. Jeg har altid gået efter hvad der var inde i folk, altså om jeg kunne mærke at det var et godt menneske..ikke om folk var pæne eller ej. Det er som om, folk er ligeglad med hvad man har af indhold, bare man ser køn ud. Det er som om, man forventer det samme af mig..som de selv kigger efter..du ved, kig efter en du synes er smuk..og ikke efter en du tror er et godt menneske..well, - i pick nobody then..they are all crap it seems. Sorry, the leftovers are...all the best ones are married..må lige ha sat "Supreme" over med Robbie Williams..

hende i fakta virker ret sød,..men hun er med garanti gift..heh, hun kommentere altid de vare jeg køber..så som..isne..at det ligner valentins is, - jeg burde ha sagt, måske..men jeg har ingen valentin..og chokoladebollerne syntes hun godt om..jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, ud over at jeg ikke havde prøvet dem før..i just feel so sad..hey, you give up on your dreams,..and tell me, how happy you are..


Havde isne med hjem til mine forældre..det er de eneste mennesker jeg har i mit liv, - om en uge, kan jeg ikke se dem i et stykke tid..pga den fordømte virus..og at jeg skal begynde på arbejdet igen..De er det eneste der holder mig menneskelig. Someone i care about..else i have nobody. that is my destiny, i embrace it..its the only choice left..fuck em all..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget desillusioneret er publiceret 08/04-2020 23:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.