Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år, 7 måneder siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Måske er det bare mig
Bjørn Langki...
1 måned, 22 dage siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 år, 4 måneder siden
Hej Dagbog, - som alle de andre dage, så kom rengørings damen fordi, - men hun havde taget en ældre kollega med, og hende fortalte hun så igen, at jeg ikke troede på nogen gud. Veninden kunne heller ikke komme med nogen grund til det..det var noget man bare skulle..ok, sagde jeg til hende..jeg har en drage i min inderlomme..tro på den! så stod hun der og sagde, at min drage ikke eksisterede, men kunne ikke få ind i sit hoved..at min drage i og med, at jeg ikke ville føre bevis for, at den eksistere var præcis som hendes gud. Jamen min gud har skabt alt...Nej, Min Drage har skabt alt. Hun nåede så langt som til at tro, at jeg var ond og så begyndte hun at bede for mig :) hvis det ikke havde været fordi, der stod en ældre kvinde der...og i ramme alvor troede på, at ord var magiske..så var jeg flækket af grin..seriøst, det er i orden at tro på usynlige venner...NÅR MAN ER 5 ÅR...men hun skulle snart på pension. Det er sjovt, at så mange religiøse ikke kan forsvarer deres religion. Det er som om, at de godt ved, at der ikke findes nogen gud..men er bange for at blive gjort til grin, når de kommer med grunden til, at de tror. Iøvrigt, hvis de mener at deres gud har skabt alt, og kender til fremtiden..så findes der ingen fri vilje. punkt 1. har gud skabt alt..hvis ja, kunne ha så ha skabt et andet univers end det han har skabt? Hvis ja, så kunne han ha skabt mig som andet end en ateist. dvs, så jeg har ikke haft nogen fri vilje til at være andet..sorry ;)
iøvrigt burde jeg har holdt hende op på peter 3.15 ;) altid være klar til at give grunden til, hvorfor du håber..da hun sagde man bare skulle læse biblen..det siger de altid :) uden at ha forstået..at jeg læst den..og det er derfor jeg nu kan bruge den til at tæske dem med den..opgiv den stupide bog..og jeg ville ha et større problem..men som supermand har kryptonit, så er biblen de kristnes helt store sten af kryptonit.

Jeg gav iøvrigt hende jeg plejer at snakke med en lille pose grød..en af dem man kan få 5 af for 20 kr..de er gode som en lille mellemmåltid..hun er kommet med andet til mig engang imellem..sååe..også selv om jeg ikke kan lide kaffe..som hun sidst synes jeg skulle ha..meh..

PS: jeg glemte vist at skrive, at hun faktisk endte med at bede for mig :) hvilket næsten fik mig til at grine..men jeg gjorde det ikke fordi hendes ord havde ingen effekt på mig..ud over at være lidt latterlige..Så enten A: eksistere hendes gud ikke..eller også B: så synes hendes gud, at hun skulle gøre sig selv til grin overfor mig..men seriøst, synes jeg lidt det var synd for hende..at en voksen kvinde, som var tæt på sin pension..stadig efter hun er fyldt 5 år, har en usynlig ven...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en troende er publiceret 25/05-2020 15:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.